Interfleet
2 Mar 2022 kl: 14:03

Interfleet

Interfleet Technology är ett av världens ledande internationella konsultföretag på det järnvägstekniska området. Med hjälp av deras regionala spridning i Sverige och det internationella nätverket, kan de erbjuda alltifrån små insatser med lokal anknytning till stora internationella uppdrag för stora team.

Vår styrka är våra konsulter, deras kompetens och erfarenhet. Vi är alltid intresserade av nya, duktiga medarbetare som vill arbeta i konsultrollen och bidra till att utveckla vår verksamhet. Interfleet är även positiva till nya medarbetare från andra miljöer och branscher. Lediga tjänster annonseras på hemsidan under Karriär.

Automation och mekatronik Datateknik/Teknisk datavetenskap Design, grafik Drift Ekosystemteknik Elektronikdesign Elektroteknik/Energisystem Farkostteknik Hållbar utveckling Informations/Kommunikationsteknik Kommunikation och transport Logistik Maskinteknik Materialdesign Materialteknik Mekatronik Personalvetenskap (HR) Produktionsteknik Samhällsbyggnadsteknik Samhällsvetenskap System i teknik och samhälle Teknik Teknisk fysik med elektronik Teknisk fysik med materialvetenskap Teknisk matematik Teleteknik Harmoniser Idealist Internationalist Leader