Flir
2 Mar 2022 kl: 14:03

Flir

För mer än 40 år sedan tog FLIR fram den första kommersiella värmekameran, då under namnet Aga Infrared Systems. Idag är FLIR världsledande och produkterna finns inom så olika områden som gränsbevakning, förebyggande underhåll, forskning, utveckling, kustspaning, bygginspektion och medicin. FLIR Systems är dessutom något så ovanligt som en global marknadsledare med både utveckling och produktion i Sverige, närmare bestämt i Täby strax norr om Stockholm.

Som arbetsgivare…
Innanför våra väggar ryms allt från forskning och utveckling till produktion, försäljning och lager. FLIR är ensam tillverkare av den här typen av produkter i Sverige och mer än 95 procent av produktionen går på export. Att arbeta på FLIR ger dig möjlighet att utvecklas i en kreativ och dynamisk miljö med många spännande arbetsuppgifter och internationella kontakter.

Automation och mekatronik Datateknik/Teknisk datavetenskap Elektronikdesign Elektroteknik/Energisystem Informations/Kommunikationsteknik Interaktion och design Microelektronik Personalvetenskap (HR) Samhällsvetenskap Teknik Teknisk design Teknisk fysik Teknisk fysik med elektronik Harmoniser Internationalist Leader