EY
2 Mar 2022 kl: 14:03

EY

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi är stolta över att vara den mest attraktiva arbetsgivaren bland nordiska ekonomistudenter 2017, enligt Universums undersökning.

Vårt syfte ”Building a better working world” betyder att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Vi är med och skapar förtroende på kapitalmarknader och ekonomier, stödjer entreprenörer och främjar hållbar tillväxt.

Vi arbetar i team med varierande och stimulerande uppdrag. Våra omfattande interna utbildningsprogram ger dig möjlighet att utmanas och utveckla din yrkesmässiga och personliga kompetens i en stöttande miljö. Som medarbetare hos oss får du en egen karriärcoach som hjälper dig att nå dina personliga mål. Läs gärna mer om praktik- och karriärmöjligheter på ey.com/se/karriar.

Följ oss också i sociala medier och få en inblick i hur livet på EY är. Vi finns på Facebook: EYCareersSweden, på Instagram: @eysecareers och på vår blogg: karriarbloggen.ey.com.

Affärsutveckling Ekonomi Ekonomisk analys och styrning/Verksamhetsstyrning Företagsekonomi Juridik Organisation/Management/Ledning och styrning/Strategi Personalvetenskap (HR) Projektledning Redovisning/Revision Samhällsvetenskap Skatterätt Careerist Hunter Internationalist Leader