Experis

Varför stanna och stagnera när du istället kan utvecklas och komma upp till nästa nivå? Experis är konsult- och rekryteringsföretaget som hjälper dig som specialist inom IT, ekonomi eller som ingenjör att växa och komma vidare. Vi på Experis hjälper dig att finna nya utmaningar, prova dina vingar och se framåt.

Genom oss kan du få allt från längre konsultuppdrag till erbjudanden om anställningar. Som marknadsledande har vi ett stort flöde av förfrågningar från företag och organisationer i alla storlekar. Därför är vi måna om att lära känna specialister som du. Vi ger dig möjligheten att styra din karriär dit du önskar.

Som anställd hos oss får du en tydlig karriärplan med möjligheten att bygga vidare på den kompetens och erfarenhet du redan har. För vi är övertygade om att du har väldigt mycket mer att ge. Speciellt när du samarbetar med oss på Experis, specialisten på specialister.

 

Artiklar om Experis

“Vi satsar stort på våra unga kandidater”

“Vi satsar stort på våra unga kandidater”

Experis är ett specialiserat konsult- och rekryteringsbolag med inriktning mot ingenjörer, ekonomer, IT och ledarskap. När Eveline Thunell, som är affärsområdeschef för divisionen Experis Finance, får frågan om varför hon tror att bolaget är så populärt...