DNB

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Koncernen är sedan lång tid klart marknadsledande i Norge. I dag är flera av DNBs verksamhetsområden representerade i Sverige; DNB Bank, DNB Finans, DNB Markets samt Autolease. I dag arbetar cirka 350 personer på DNB i Sverige.
DNB finns representerade i 19 länder världen över och koncernen har idag ca 11 000 anställda.

Karriärvägar

På DNB uppmuntrar vi våra anställda att prova på olika roller i koncernen, både i Norge, Sverige och på våra våra internationella kontor runt om i världen. Detta bidrar till att öka kompetensen och gör att vi bygger många viktiga relationer inom företaget.
Det finns även gott om utvecklingsmöjligheter, bl.a. genom såväl interna som externa utbildningar, och karriärmöjligheterna är många.

Vägar in till DNB

Vägarna in till DNB är många. Du kan till exempel söka något av våra Internships, vårt globala Graduate-program, söka lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Kontakt

Läs mer om DNB Sverige på www.dnb.se eller om DNB-koncernen på www.dnb.no. Har du frågor eller är intresserad av att börja jobba hos oss, hör av dig till vår HR-avdelning på [email protected]

Artiklar om DNB

”Vi har en mycket god stämning och en hjälpsam kultur”

”Vi har en mycket god stämning och en hjälpsam kultur”

Nina Ahlstrand jobbade tidigare på en bank i London men började fundera på att söka sig hem till Sverige. Då fick hon höra att DNB, Norges största bank, höll på att bygga upp en ny avdelning på kontoret i Stockholm. – Jag jobbar på det vi kallar...