Cygate
2 Mar 2022 kl: 14:03

Cygate

Om organisationen:
Cygate är Nordens ledande systemintegratör inom data-, video- och telekommunikation. Med spetskompetens inom nätverk, säkerhet, telefoni/UC, mobilitet och drift skapar Cygate IT-infrastrukturlösningar som ökar effektiviteten och minskar riskerna för företag och organisationer. I samarbete med världens ledande IT-leverantörer erbjuder Cygate säkra kommunikationslösningar, som baseras på den främsta teknologin.

Cygate ser det som en stor fördel att omge sig med människor som inte är fångade i vuxenvärldens linjära tankemönster. För visst är det när man vågar släppa tanken fri som man hittar de nya infallsvinklarna. Som sagt, barn har ett särskilt sätt att se på världen. Det Cygate låter sig inspireras av är just deras ofiltrerade logik. Den hjälper Cygate att skapa morgondagens lösningar.

Kontakt: 
Växel: 010-8787000
E-post: hr@cygate.se
Hemsida: www.cygate.se

Data/IT Databasteknik Dataingenjör Datateknik/Teknisk datavetenskap Datateknik/Teknisk datavetenskap Datavetenskap Informatik Informations/Kommunikationsteknik Informationsteknologi / Informationsteknik Kognitionsvetenskap Människa-datainteraktion Matematik Medie- och kommunikationsvetenskap Medieteknik Multimedia Personalvetenskap (HR) Programmering Programvaruteknik Samhällsvetenskap Systemarkitektur Systemutveckling Systemvetenskap Teknik Entrepreneur