Combitech
2 Mar 2022 kl: 14:03

Combitech

Om Combitech:
Combitech är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom teknik, miljö och säkerhet. Vi finns på tjugo orter i Sverige och har även kontor i Norge.
Som konsult får du möjlighet att ta dig an utmanande uppdrag som kombinerar teknologier i framkant. Genom Combitech Learning Lab erbjuder vi ett unikt kompetensutvecklingskoncept där du får utrymme att utvecklas både i yrkesrollen och som person.

Det var en gång…
Combitech bildades 2006 som en sammanslagning av Aerotech Telub och Combitech Systems. Vi har lång erfarenhet av att kombinera våra kompetenser inom teknik, miljö och säkerhet för att utveckla kundens verksamhet.

Karriärvägar: Det finns flera olika karriärvägar, både som chef och som expert. Konsultrollen i sig ger ett omväxlande arbete där du får möjlighet att  prova på olika roller och arbeta för olika kunder. Din utveckling planeras regelbundet i samråd med din närmaste chef.

Rekrytering: Vi söker löpande nya konsulter inom till exempel systemutveckling, mekanik, teknikinformation, informationssäkerhet, systemsäkerhet, diagnostik, test, kommunikation, inköp och ILS. Alla tjänster annonseras på webbplatsen.

Automation och mekatronik Datateknik/Teknisk datavetenskap Design, grafik Elektroteknik/Energisystem Farkostteknik Flygingenjör Logistik Maskinteknik Materialdesign Mekatronik Personalvetenskap (HR) Samhällsvetenskap Teknik Teknisk design Teknisk fysik Teknisk matematik