Com Hem
2 Mar 2022 kl: 14:03

Com Hem

Com Hem är ett kommunikationsbolag med ett uppdrag: vi ska förändra hela vår verksamhet till att bli centrerad kring vad våra kunder vill ha idag och behöver imorgon. Vi förenklar människors tillvaro, hemma och på arbetet, genom att erbjuda tillgång till en värld av kommunikation och underhållning.

Com Hem grundades 1983, vi har cirka 1 100 anställda och vårt huvudkontor i Stockholm. Com Hem Holding AB är moderbolag i koncernen och verksamheten bedrivs genom våra dotterbolag Com Hem AB, Phonera Företag AB och ITUX Communication AB. Com Hems aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Företagskulturen på Com Hem präglas av ett högt tempo och en strävan att ständigt förbättra våra processer, produkter och arbetssätt.

Vår styrka ligger i att kombinera det lilla företagets möjligheter till snabba beslut med det stora företagets resurser att investera i nya produkter och tjänster.

Hos oss har du möjlighet att bli en viktig del i den fortsatta utvecklingen av ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Vi erbjuder bra möjligheter att utvecklas och växa inom företaget. Att jobba på Com Hem ger goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv.