Cinnober
2 Mar 2022 kl: 14:03

Cinnober

Cinnober utvecklar system för finansiell handel till börser, clearinghus och andra finansiella aktörer. Som medarbetare jobbar du med spjutspetsteknologi i affärskritiska system, i en bransch under snabb utveckling.

Cinnober är en projektorienterad organisation där det finns goda möjligheter att påverka och ta initiativ. Med kunder världen över erbjuder Cinnober en internationell arbetsplats.

Som arbetsgivare: Vi är en platt organisation som präglas av korta beslutsvägar, hög tillgänglighet och där det är lätt att påverka. Cinnoberandan är en av våra framgångsfaktorer som skapar en atmosfär som uppmuntrar ansvar, innovationer och nytänkande. Vår ambition är att Cinnober ska vara ett förstahandsval för såväl marknadens mest kvalificerade medarbetare, som för den som är ung och nyutexaminerad.

Karriärvägar: Kompetens är den viktigaste framgångsfaktorn för Cinnober och möjligheterna att påverka sin utveckling inom företaget är stora.

Rekrytering: Cinnober söker löpande nya medarbetare som brinner för Java-utveckling i transaktionsintensiva, realtidssystem och vill använda sin kompetens på djupet.

Det var en gång… 1997 grundades Cinnober av fyra ingenjörer som alla hade arbetat med systemutveckling på banker och börser. De ville skapa en arbetsplats där det är kul att jobba och där man arbetar med spjutspetsteknologi och moderna lösningar för att effektivisera finansiell handel. Företaget växte snabbt till världsledande inom sin nisch med välrenommerade kunder och engagerade medarbetare.

Data/IT Databasteknik Dataingenjör Datateknik/Teknisk datavetenskap Datateknik/Teknisk datavetenskap Datavetenskap Informatik Informations/Kommunikationsteknik Informationsteknologi / Informationsteknik Kognitionsvetenskap Människa-datainteraktion Matematik Medie- och kommunikationsvetenskap Medieteknik Multimedia Personalvetenskap (HR) Programmering Programvaruteknik Samhällsvetenskap Systemarkitektur Systemutveckling Systemvetenskap Teknik Entrepreneur Harmoniser Leader