CGI
2 Mar 2022 kl: 14:03

CGI

CGI Group Inc grundades 1976 och är den femte största oberoende leverantören av tjänster inom IT och affärsprocesser i världen. Med cirka 68 000 medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder CGI tusentals globala kunder en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur samt ett brett sortiment av patenterade lösningar. CGI har en årlig omsättning på över 10 miljarder CAD och en orderstock som överskrider 19 miljarder CAD. CGI:s aktier är noterade på TSX (GIB:A) och NYSE (GIB). Webb: www.cgi.com.

Karriärvägar:
Hos CGI finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. Med vår process för karriär- och kompetensutveckling har du alltid individuella mål och en tydlig plan för ditt nästa steg.

Kvinnor i företaget:
CGIs strävan är att könsfördelningen inom företaget ska återspegla samhället i stort. Då andelen kvinnor är lägre än män så arbetar CGI för att få in fler kvinnor.

Internationella möjligheter:
Hos CGI har du möjligheten att delta i ett globalt nätverk. Ovasett om du jobbar i Sverige eller internationellt så erbjuds du en internationell miljö och har möjligheten att samverka med kollegor i hela världen. CGI finns i 40 länder och flera av våra projekt är landsöverskridande.

Rekrytering: Rekrytering sker löpande, nya tjänster annonseras på hemsidan.

Det var en gång…
36 år och ständig tillväxt, CGI grundades 1976 av de då 26-åriga entreprenörerna Serge Godin och André Imbeau. De två startade företaget i Serges källare – med en klient, en telefon och stora ambitioner. Vid utgången av det första året hade CGI $ 138.000 i intäkter. En nivå som vi nu genererar med bara några minuters mellanrum. Från starten har vi stadigt ökat vår omsättning och storlek år efter år.

Data/IT Databasteknik Dataingenjör Datateknik/Teknisk datavetenskap Datateknik/Teknisk datavetenskap Datavetenskap Informatik Informations/Kommunikationsteknik Informationsteknologi / Informationsteknik Kognitionsvetenskap Människa-datainteraktion Matematik Medie- och kommunikationsvetenskap Medieteknik Multimedia Personalvetenskap (HR) Programmering Programvaruteknik Samhällsvetenskap Systemarkitektur Systemutveckling Systemvetenskap Teknik Harmoniser Internationalist Leader