Bostads AB Mimer
2 Mar 2022 kl: 14:03

Bostads AB Mimer

Om vi vore musik, vad skulle spegla vår själ. Klassiskt? Pop? Soul eller Metal? Kanske finns våra rötter i ett skönt gung av Blues, Hiphop och Rock? En musikmix som speglar det vi är besjälade av; Omtanke, Nytänkande och Engagemang. Tre viktiga värderingar som är grunden till att vi är en Sveriges bästa bostadsbolag för medarbetare och hyresgäster.
Ta steget och lyssna in oss! Vi tror du kan hitta ett skönt gung…

Skillnad för den lilla människan

Vi gör skillnad. För den lilla människan. För ett bostadsområde. För en stad.
Visst har vi många fina tankar och välformulerade planer. Men när det kommer till kritan är det den konkreta svartvita handlingskraften som är viktigast. Handlingskraften att:
– Bygga hållbara bostäder, attraktiva stadsdelar och en varm stad för alla.
– Ge ungdomar läxhjälp, meningsfulla fritidsaktiviteter och sommarjobb.
– Välkomna nyinflyttade, underlätta integrationen och genomföra program som ger en snabbare väg in till jobb och en plats i vårt samhälle.
– Arbeta för en miljövänlig utveckling från det egna hemmet till samhället i stort.

Vi jobbar för ett bättre Västerås…

Bostads AB Mimer är ett allmännyttigt bostadsbolag i Västerås. Vi utvecklar ett hållbart Västerås genom att bygga, äga, förvalta och hyra ut attraktiva bostäder för livets olika skeden. Vi är en av Mälardalens största hyresvärdar, omsätter drygt 860 miljoner kr och har 140 medarbetare. Vi är 3:e bästa arbetsplats enligt Great Place to Work 2017 och Årets Nykomling i Universums ranking bland studenter 2016.

…och för att bli Sveriges bästa arbetsplats

99 % av våra medarbetare tycker att arbetet är meningsfullt, helt enkelt mer än bara ett jobb. Vi har hela tiden behov av ekonomer, tekniker, HR-specialister med flera. Läs mer på karriar.mimer.nu.
Det viktiga är inte vad som står på ditt papper. Det viktiga är att du vill göra skillnad.

fastighet