BorgWarner
2 Mar 2022 kl: 14:03

BorgWarner

Om BorgWarner:
BorgWarner i Landskrona utvecklar innovativa AWD-produkter (All-Wheel Drive) med en god laganda. Med högt i tak och global spridning kan BorgWarner erbjuda en dynamisk vardag och spännande utvecklingsmöjligheter.

Vägar in: Ett bra sätt att komma in på BorgWarner är att söka sommarjobb i produktionen under studietiden. Ett annat är att göra examensarbete på företaget. Just nu rekryterar företaget mycket så möjligheterna är många.

Karriärvägar: BorgWarner prioriterar medarbetarutveckling och inom företaget kan du bland annat göra karriär som projektledare, specialist och/eller chef.

Rekrytering: 
Vi har expanderat mycket de senaste åren och fortsätter att växa! Vi söker främst civilingenjörer inom områden såsom mekanik, mjukvara, elektronik, produktion, logistik och projektledning. Håll gärna utkik efter lediga jobb på hemsidan www.borgwarner.com/en/Careers eller skicka in en spontanansökan till jhallberg@borgwarner.com

Som arbetsgivare:
Vi har en företagskultur som kännetecknas av respekt för varandra i ett klimat som bygger på ärlighet och personlig integritet. Vi har en entreprenörsanda och anställda som samarbetar mot det gemensamma målet att vara ett innovativt företag i värdsklass. Vi tycker även det är viktigt att BorgWarner tar samhällsansvar i den miljö vi verkar i.

Automation och mekatronik Bioteknik/Bioinformatik Datateknik/Teknisk datavetenskap Design, grafik Drift Ekosystemteknik Elektronikdesign Elektroteknik/Energisystem Ergonomisk design och produktion Farkostteknik Flygingenjör Företagsingenjör/Affärsingenjör Hållbar utveckling Industriell ekonomi Kemi Kemisk biologi Kemiteknik Kemiteknik med fysik Logistik Maskinteknik Materialdesign Materialteknik Mekatronik Microelektronik Molekylär bioteknik Naturresursteknik Personalvetenskap (HR) Produktionsteknik Rymdteknik Samhällsvetenskap System i teknik och samhälle Teknik Teknisk biologi Teknisk design Teknisk fysik Teknisk fysik med elektronik Teknisk fysik med materialvetenskap Teknisk matematik Teknisk nanovetenskap Internationalist Leader