Awapatent
2 Mar 2022 kl: 14:03

Awapatent

Awapatent är en av Europas ledande konsultbyråer inom immaterialrätt (Intellectual Property) med kunder över hela världen. Att arbeta som IP-konsult på Awapatent handlar i grunden om att fungera som strategisk rådgivare för våra kunder inom det immaterialrättsliga området. Du arbetar med framgångsrika företag – både stora och små – och med uppfinnare, forskare och entreprenörer inom områden som exempelvis IT, telekom, life science och nanoteknik. På så sätt lär du dig stegvis mer om ett antal olika affärs- och teknikområden, så att du efter några år har byggt upp en unik immaterialrättslig kompetens.

På Awapatent har vi en egen stil som utmärker oss och som gör att omvärlden förväntar sig att Awapatent är lite annorlunda än den genomsnittliga IP-byrån. Tre kärnvärden leder oss i vår strävan att leva upp till dessa förväntningar: mod, öppenhet och passion. För oss är de inte bara ord utan de vägleder oss till rätt handling i allt vi gör – från att leda kundprojekt till sättet vi bemöter varandra som kollegor i vardagen.

Allmän affärsjuridik Arbetsrätt Bankrätt Bolagsrätt Börsrätt/Värdepappersrätt Corporate finance/Finansrätt Data- och IT-rätt Entreprenadrätt Europarätt Familjerätt (även arvsrätt) Fastighetsrätt (även hyresrätt) Folkrätt (även mänskliga rättigheter invandrarrätt asylrätt) Fordringsrätt (även obligationsrätt) Försäkringsrätt Förvaltningsrätt Grundläggande Juridik/grundutbildning Immaterialrätt Juridik Konkurrensrätt Konkursrätt/Obeståndsrätt Marknadsrätt Medierätt Miljörätt Personalvetenskap (HR) Processrätt Samhällsvetenskap Sjö/Transporträtt Skadeståndsrätt Skatterätt Socialrätt/Socialförsäkringsrätt Statsrätt Straffrätt Careerist Entrepreneur Hunter Leader