Awapatent

Awapatent är en av Europas ledande konsultbyråer inom immaterialrätt (Intellectual Property) med kunder över hela världen. Att arbeta som IP-konsult på Awapatent handlar i grunden om att fungera som strategisk rådgivare för våra kunder inom det immaterialrättsliga området. Du arbetar med framgångsrika företag – både stora och små – och med uppfinnare, forskare och entreprenörer inom områden som exempelvis IT, telekom, life science och nanoteknik. På så sätt lär du dig stegvis mer om ett antal olika affärs- och teknikområden, så att du efter några år har byggt upp en unik immaterialrättslig kompetens.

På Awapatent har vi en egen stil som utmärker oss och som gör att omvärlden förväntar sig att Awapatent är lite annorlunda än den genomsnittliga IP-byrån. Tre kärnvärden leder oss i vår strävan att leva upp till dessa förväntningar: mod, öppenhet och passion. För oss är de inte bara ord utan de vägleder oss till rätt handling i allt vi gör – från att leda kundprojekt till sättet vi bemöter varandra som kollegor i vardagen.

Artiklar om Awapatent

”Vi hjälper kunderna att göra affärer av sina innovationer”

”Vi hjälper kunderna att göra affärer av sina innovationer”

Camilla Johansson och Max Kolb har nyligen studerat på Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Som traineer på Awapatent varvar de utbildning med sitt arbete som patentkonsulter. Vad lockade dig till tjänsten? – Som doktorand har jag jobbat inom akademin...