Aller media
2 Mar 2022 kl: 14:03

Aller media

Aller media ger ut 40 tidningar, som läses av cirka fyra miljoner svenskar varje månad, och driver dessutom ett flertal framgångsrika webbplatser. Redaktioner finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Aller media har levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare sedan 1894 och utvecklar ständigt nya sätt att underhålla våra läsare. Aller media är en av Sveriges marknadsledande aktörer inom populärpress och vi är stolta över att Aller medias tidningar är de mest lästa och uppskattade – ett par av dem sedan mer än hundra år. På Aller media blir du en del i en stark gemenskap med stolta medarbetare som bryr sig om och hjälper varandra.
2013 blev vår Nils Hederström utsedd till ”Årets Personaldirektör”

Mission och affärsidé
Aller medias mission är att ge kvinnor avkoppling, underhållning och inspiration. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa och sälja underhållning och inspiration till kvinnor.

Affärsutveckling Data/IT Data/IT-ekonom Databasteknik Dataingenjör Datateknik/Teknisk datavetenskap Datavetenskap Ekonomi Ekonomisk analys och styrning/Verksamhetsstyrning Företagsekonomi Informatik Informationsteknologi / Informationsteknik Människa-datainteraktion Marknadsföring Medie- och kommunikationsvetenskap Medieteknik Multimedia Organisation/Management/Ledning och styrning/Strategi Personalvetenskap (HR) Projektledning Samhällsvetenskap Systemutveckling Systemvetenskap Harmoniser Hunter Leader