Akademiska Hus
2 Mar 2022 kl: 14:03

Akademiska Hus

Om organisationen:
Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer. Vår långa erfarenhet av den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. I dag har vi ett fastighetsvärde på nästan 60 miljarder och en omsättning på drygt 5 miljarder, för att möta den ökande efterfrågan ska vi bygga nya kunskapsmiljöer för 22 miljarder. Genom nyskapande teknik, innovativa idéer och långsiktighet bidrar vi till ett klokare Sverige.

Som arbetsgivare… 
Vi tycker om att se våra medarbetare växa. Därför satsar vi på våra anställda. Alla våra medarbetare har individuella utvecklingsplaner och vi har egna ledarutvecklingsprogram för våra chefer och projektledare. Dessutom uppger både våra chefer och våra nyanställda att vi inte bara har stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter – vi har också kul på jobbet! På Akademiska Hus välkomnas du in i en miljö som präglas av vänlighet, omtänksamhet och kreativitet. För att du ska trivas hos oss satsar vi på din utveckling, friskvård samt ett bra och tryggt förmånspaket.

Vägar in:
På vår hemsida, www.akademiskahus.se, kan du gå in och läsa mer om oss som företag och våra pågående projekt. Under ”arbeta hos oss” kan se vilka lediga tjänster som finns inom varje region och på huvudkontoret.

Bygg Drift Personalvetenskap (HR) Samhällsvetenskap Teknik Harmoniser Leader