Åhléns
2 Mar 2022 kl: 14:03

Åhléns

Åhlénsgruppen är en av de ledande detaljhandelskedjorna i Sverige och driver 76 varuhus i Sverige och 30 butiker i Norge. I Åhlénsgruppen ingår Åhléns varuhus, butikskedjorna Kicks, Lagerhaus, myself & friends samt Åhléns Norge. En snabb expansion och ett nära samarbete inom gruppen och Axel Johnson koncernen gör att Åhlénsgruppen kan erbjuda sina medarbetare spännande utvecklingsmöjligheter.

Ursprunget till Åhlénsgruppen är postorderföretaget Åhlén & Holm, som grundades 1899 i Insjön. Sedan 1988 ingår Åhlénsgruppen i Axel Johnson AB, som ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj. Åhlénsgruppen är idag en av de ledande detaljhandelskedjorna i Sverige och består av Åhléns varuhus, butikskedjorna Kicks, Lagerhaus, myself & friends samt Åhléns Norge. 2007 etablerades Kicks i Finland och 2008 i Norge.

Affärsutveckling Data/IT-ekonom Ekonomi Ekonomisk analys och styrning/Verksamhetsstyrning Företagsekonomi Logistik Logistik Marknadsföring Organisation/Management/Ledning och styrning/Strategi Personalvetenskap (HR) Projektledning Samhällsvetenskap Teknik Textilingenjör Harmoniser Leader