3 (Hi3G Access AB)

3 grundades 2000 och lanserades på den svenska marknaden i maj 2003. Vår strävan är att med hjälp av stort engagemang, enkla lösningar och prisvärda tjänster skapa mobil kommunikation på kundens villkor. I dagsläget är vi ca 1 600 anställda på 3 som springer åt samma håll, strävar efter att vara bäst på det vi gör och kämpar ständigt för nöjdare kunder.

”Det finns en puls på 3 som inte går att hitta på andra bolag”, ”Det var en chock, på ett positivt sätt, att börja på 3”, ”jag försökte testa att se om gräset var grönare hos ett annat bolag en gång, men jag kom snabbt tillbaka. Det går inte att hitta ett ställe som 3.” Du kan fråga nästan vem som helst som jobbar på 3 och du kommer få liknande svar. Det är svårt att beskriva 3s kultur för någon som ännu inte har upplevt den. Det är snabbt, rörigt, härligt, roligt och passionerat.

Vi är ett företag med över 1 700 anställda som alla har samma gemensamma mål – vi ska tillsammans utmana telekombranschen. Vill du ha ett utvecklande, fartfyllt och engagerande arbete i entreprenörsmiljö, då är 3 rätt företag för dig!

Artiklar om 3 (Hi3G Access AB)

”Det finns ett stort engagemang och en härlig energi på 3”

”Det finns ett stort engagemang och en härlig energi på 3”

Det var 2007 som Cecilia Wallén började som webbredaktör på 3, för att sedan bli ansvarig för bolagets befintliga kunder i dess digitala kanaler. I dag arbetar hon som projektledare och produktägare på IT-avdelningen, trots att hon egentligen inte har...