3 (Hi3G Access AB)
2 Mar 2022 kl: 14:03

3 (Hi3G Access AB)

3 grundades 2000 och lanserades på den svenska marknaden i maj 2003. Vår strävan är att med hjälp av stort engagemang, enkla lösningar och prisvärda tjänster skapa mobil kommunikation på kundens villkor. I dagsläget är vi ca 1 600 anställda på 3 som springer åt samma håll, strävar efter att vara bäst på det vi gör och kämpar ständigt för nöjdare kunder.

”Det finns en puls på 3 som inte går att hitta på andra bolag”, ”Det var en chock, på ett positivt sätt, att börja på 3”, ”jag försökte testa att se om gräset var grönare hos ett annat bolag en gång, men jag kom snabbt tillbaka. Det går inte att hitta ett ställe som 3.” Du kan fråga nästan vem som helst som jobbar på 3 och du kommer få liknande svar. Det är svårt att beskriva 3s kultur för någon som ännu inte har upplevt den. Det är snabbt, rörigt, härligt, roligt och passionerat.

Vi är ett företag med över 1 700 anställda som alla har samma gemensamma mål – vi ska tillsammans utmana telekombranschen. Vill du ha ett utvecklande, fartfyllt och engagerande arbete i entreprenörsmiljö, då är 3 rätt företag för dig!

Affärsutveckling Data/IT Data/IT-ekonom Dataingenjör Datateknik/Teknisk datavetenskap Datavetenskap Ekonomi Ekonomisk analys och styrning/Verksamhetsstyrning Entreprenörskap Företagsekonomi Informatik Informationsteknologi / Informationsteknik Marknadsföring Medie- och kommunikationsvetenskap Medieteknik Multimedia Nationalekonomi Organisation/Management/Ledning och styrning/Strategi Personalvetenskap (HR) Programmering Projektledning Samhällsvetenskap Systemvetenskap Entrepreneur Hunter Leader