Är du en av Årets professionals?
9 Aug 2013 kl: 00:00

Är du en av Årets professionals?

Varje år utser Employer branding-företaget Universum och samarbetespartners Årets professionals.

Är du eller någon du känner Årets IT-nörd, Årets bästa säljare, Årets teknikkvinna eller tror du dig kunna knipa SEB innovation awards? Anmäl dig själv eller nominera en vän på www.aretsprofessional.se.

 

 

Årets it-nörd, presenteras av Net Entertainment 

För att kvalificera sig som Årets IT-nörd ska man ha en produktidé eller redan utvecklad produkt inom underhållning på internet. Idén ska vara tekniskt briljant, ha en förförande och tilltalande design och självklart sätta användaren i fokus.

 

Årets teknikkvinna, presenteras av Saab 

För att vinna den åtråvärda utmärkelsen ska den tävlande ha en teknisk bakgrund och arbeta inom teknik samt ha en god kommunikationsförmåga och stort kundfokus. Personen ska vara engagerad och ha erfarenhet av projektledning i en internationell miljö, gillar problemlösning och har ett brinnande intresse för både affärer och ledarskap.

 

Årets innovation awards, presenteras av SEB 

Uppgiften för att vara med och tävla är att du på en A4-sida beskriver din idé om hur SEB kan utveckla och förbättra en befintlig produkt, service eller tjänst, inom SEB bank och försäkring, så att det på bästa sätt, både nu och i framtiden, går att att möta kundernas förväntningar på bästa sätt.

 

Årets bästa säljare, presenteras av Eniro 

Är du en driven säljare som levererar mer än lysande säljresultat? Vågar du utmana den konventionella synen på försäljning, har en enastående förmåga att se kundens behov och erbjuder kreativa lösningar? Brinner du för att skapa ett långsiktigt värde i affären och levererar briljanta säljresultat? Ta då chansen att bli Årets bästa säljare.

 

 

Här kan du läsa intervjuer med förra årets vinnare!

Sista dagen att nominera någon är 16 september.

 

–> Till Årets professionals