Är du affärsjurist och intresserad av en internationell karriär?
9 Apr 2018 kl: 00:00

Är du affärsjurist och intresserad av en internationell karriär?

Sponsrat innehåll i samarbete med White & Case.

Det som från början var en radikal idé – att hela världen var vår marknad – har nu blivit verklighet. Sedan starten i New York 1901 har vi expanderat internationellt och etablerat 42 kontor i 30 länder. Många av våra klienter är multinationella organisationer med komplexa behov som kräver engagemang från flera av våra kontor samtidigt. Det betyder att vi arbetar med internationell affärsjuridik i en dynamisk miljö med kollegor från hela världen.

White & Case har sedan starten år 1901 varit en pionjär i branschen. Vi var den första amerikanska advokatbyrån som etablerade sig i Europa och den första internationella advokatbyrån som etablerades i Sverige för över 30 år sedan. Vi är också en av världens största leverantörer av pro bono-arbete och vi medverkar varje år i olika projekt som bidrar till samhällets utveckling.

Just nu har vi tillväxtfokus både globalt och på vårt Stockholmskontor vilket innebär goda möjligheter till en spännande karriär.  Vi söker dig som vill jobba i ett internationellt högpresterande team med stark framåtanda och hög ambition.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är en internationell advokatbyrå med 2 200 jurister över hela världen och har därmed svårslagna förutsättningar att hantera större internationella transaktioner och processer. På White & Case arbetar du i en organisation där det är lika naturligt att ringa en kollega i London, New York eller Frankfurt, som kollegan i rummet bredvid.

Är du nybakad jurist och vill bli en del av vårt team?

Utveckling och utbildning är viktigt för oss. Du kommer att arbeta med flera av marknadens högprofilerade ärenden och får tidigt en självständig roll men kan alltid räkna med stöd och hjälp från dina mer erfarna kollegor. Vi erbjuder ett genomarbetat utbildningspaket som innefattar sedvanliga svenska kurser kombinerat med internationella kurser och kurser inom affärsutveckling. Flera av våra utbildningar sker på olika platser i världen tillsammans med kollegor från andra kontor. Vi erbjuder också så kallade Secondments vilket är en möjlighet att under en period bo och arbeta vid ett annat kontor någonstans i världen för att bredda din kompetens och din kontaktyta.

Vem är du?

Just nu söker vi både nyexaminerade och erfarna jurister till Capital Markets, Private Equity, M&A och Banking. Du ska ha ett genuint intresse för affärsjuridik tillsammans med ett naturligt kommersiellt tänkande och klientfokus. Studier inom till exempel företagsekonomi, redovisning och eventuell notarietjänstgöring kan vara meriterande men är inget krav.

Är du den vi söker?

Vill du bli en del av vårt team? Här kan du läsa mer om våra lediga jobb!

Sponsrat innehåll i samarbete med White & Case.