Allt du behöver för en vinnande LinkedIn-profil
14 Apr 2020 kl: 00:00

Allt du behöver för en vinnande LinkedIn-profil

Många företag och rekryterare arbetar idag aktivt med det professionella yrkesnätverket och redan idag har många svenska företag flyttat en betydande del av sin rekrytering och headhunting till just Linkedin. Ett stort nätverk gör det lättare för dig att knipa drömjobbet och det har därför aldrig varit viktigare med en stark, uppdaterad och bra Linkedin-profil.

 

När en rekryterare ska påbörja en rekryteringsprocess skapar de en kravprofil där de listar de kompetenser och egenskaper en kandidat behöver ha för den specifika tjänsten. För att bli upptäckt av rekryteraren är de viktigt med en attraktiv Linkedin-profil samt en tydlig närvaro i yrkesnätverket. Idag finns mängder av möjligheter att utveckla ditt Linkedin-nätverk, men det är dock inte enkelt att veta vad din profil ska innehålla.

 

Genom Shortcuts nya samarbetspartner TopCV kan du snabbt få professionell hjälp och profilera ditt personliga varumärke på rätt sätt för att öppna dörrar till värdefulla jobberbjudanden och kontakter. Varje individ arbetar direkt med professionella skribenter och branschexperter för att definiera sitt personliga varumärke och hitta ens nisch under jobbsökningsprocessen.

 

Testa TopCVs LinkedIn Profile Makeover här.


Läs vår artikel om hur du blir en mästare på Linkedin: länk