19 Okt 2011 kl: 00:00

Alex Schulmans pinsamma jobbtabbe

I går avslöjade Alex Schulman några riktigt pinsamma jobbtabbar på Twitter. De var från tiden när han jobbade som översättare på TV3.

 

 

Fler jobbtabbar:

Det här är visserligen inte min egen tabbe, men jag måste bjuda på den ändå. Min tidigare assistent gjorde en riktigt skön sak – mitt under en konferens.
Alexis lyckades inte helt när hon skulle försöka casha in lite extra dricks av snyggingarna i seglargänget hon serverade. Chockat tystnade dem när hon gjorde sitt vanliga jongleringstrick.
Det var när hon kom ut från toaletten och mötte en kollega som utbrast ‘Men Karin!?’ som hon insåg sitt katastrofala misstag. . .
”Jag var ganska ny på jobbet och skulle skicka ut ett tackmejl efter en viktig talares medverkan på en kongress.
”Jag har en liten jobbtabbe att bjuda på. Närmare bestämt från min korta karriär som servitris på Grammisgalan för några år sedan. . .
När Sara är på intervju för ett viktigt uppdrag händer det som inte får hända: ”En halv sekund senare var det kaffe överallt. Det sprutade över hela mig, hela bordet, alla våra dokument och arbetsprover…”
”Chefen hade loggat min datoraktivitet och undrade varför jag hade olagliga hackerprogram på min jobbdator”
”När jag fyllde år hade jag bakat en kaka, var väldigt stolt och skulle bjuda in min avdelning till födelsedagsfika.
”Jag vaknade inte förrän framåt lunch, med fyra arga meddelanden från min blivande chef på mobilen.”
”Två dagar senare fick jag ett mejl: ’Tack för visit­kortet med hälsningen. Tyvärr måste jag berätta att jag redan har en flickvän’…”
”Jag hade en hemlig fling med en kollega, och ville skicka ett gulligt mejl för att överraska honom på jobbet.”
”Håll inte så hårt”. När Jonas Wahlström skulle visa upp lämpliga reptiler att ha som husdjur i TV4:s morgonsoffa i onsdags gick något mycket snett. ”Jag har aldrig hört talas om något liknande”.