9 poddar som boostar dig i höst
11 Nov 2019 kl: 00:00

9 poddar som boostar dig i höst

Bli bättre på att sälja

Du kanske behöver sälja in ditt förslag på nästa resmål för sambon eller sälja in en ny produkt. Oavsett om du jobbar med sälj eller inte så är det alltid bra att kunna sälja. Säljpodden drivs av säljexperten Mattias Hillestrand. I podden tar han upp ämnen inom försäljning samt marknadsföring och gästas av intressanta människor inom säljbranschen.

Podcast: Säljpodden

Få stenkoll på politiken

Det är inte alltid enkelt att hänga med i politikens värld. Vad ska man tycka, vem tycker så och varför? Här har du därför en podd där Svenska Dagbladets ledarredaktion ger dig sin analys av dagens viktigaste nyheter, det senaste politiska skvallret och siffrorna du borde ha koll på.

Podcast: Ledarredaktionen

Kickstarta veckan

Måndag. Igen. Ibland behöver vi bara något som peppar oss och gör oss redo för en ny vecka. I den här podden inleder influensen Josefin Dahlberg varje vecka med ett nytt mantra för att få oss att må bättre och lära oss att älska oss själva.

Podcast: Monday Mantra

Inspireras av andra

Bli mer framgångsrik genom att inspireras av andra. Framgångspodden är Nordens största intervjupodd som träffar olika framgångsrika personer, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Du får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Det bjuds på värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.

Podcast: Framgångspodden

Bli ett språkgeni

Oavsett om du jobbar med språk eller inte kommer du garanterat ha användning av den här podden. Den håller dig nämligen uppdaterad på allt som har med språk att göra. Från hur du ska använda skiljetecken till hur du bäst lär dig ett helt nytt språk. Hur språk används och förändras. Du som lyssnare kan också ställa dina frågor om språk.

Podcast: Språket

Klättra i karriären

Klättra i karriären med lärdomar från proffsen. I Karriärpodden intervjuar Eva Ekedahl Sveriges mest framgångsrika kvinnliga ledare och förebilder. Hennes intervjuer går på djupet och handlar om vad som ligger bakom gästernas framgång och hur deras karriärresor har sett ut. Gästerna delar med sig av lärdomar och ger sina bästa karriärtips.

Podcast: Karriärpodden

Sov bättre

Ingen har väl undkommit hur viktigt det är med sömn. Därför har du här en podcast som du egentligen inte behöver lyssna på. Kom ner i varv medan Henrik Ståhl pratar tills du somnar.

Podcast: Somna med Henrik

Fixa en bättre arbetsmiljö

Hur gör man det egentligen trivsamt på jobbet? Och hur ökar man arbetsglädjen? Att kunna jobba precis när och var man vill – hur påverkar det livet? Måste man svara på mejl på kvällen? Vilken betydelse har en bra introduktion för den som är ny på jobbet? Är stress alltid negativt? Med olika spännande gäster är det här några av alla de frågor som diskuteras i podden Jobbfika.

Podcast: Jobbfika

Lär dig nya lifehacks

Varför krångla till saker och ting? I den här podden får du smarta knep och tekniker för att göra livet enklare och bättre. Varje avsnitt innehåller ett nytt tema där du får 6 lifehacks från en inbjuden expert i ämnet. Podden görs av entreprenören Niclas Lij som vill hjälpa dig att bli smartare, lyckligare och mer effektiv!

Podcast: Lifehacks