25 Nov 2011 kl: 00:00

8 snygga pryltips för kontoret

När det börjar skymma tidigt och mörkret faller utanför fönstren kan eftermiddagarna på kontoret lätt kännas långa. Då kan ett snyggt, färgsprakade kontor vara motiverande. Här är åtta färgglada pryltips som piggar upp kontoret.

 

Med de här mönstrade förvaringsboxarna får du ordning på pennor och annat småkrafs som annars lätt sprids över skrivbordet.

 

 

Om du ändå ska småsnegla på klockan på eftermiddagen – se till att du vilar ögonen på något snyggt, till exempel en klocka med färgskala.

 

 

 

Prylar med flera användningsområden är kul och praktiskt. De här klisterlapparna kan kan du både skriva viktiga meddelanden på och spela tetris med. Du hittar dem på roligaprylar.se.

 

 

 

 

Ensamt på kontoret? Skaffa dig sällskap i form av en vit kanin på skrivbordet. Din nya kompis hjälper dig att hålla ordning på gemen. Drar du i öronen får du dessutom tag på en sax!

 

 

 

 

Byt ut tråkiga grå sprialblock mot de här anteckningsböckerna i alla regnbågens färger. Ger en snygg energikick i hyllan och är roligare att öppna.

 

 

 

Håller klisterlapparna med viktiga anteckningar på att ta över ditt skrivbord? Byt ut dem mot ett planeringsblock som även fungerar som musmatta. Finns i flera utföranden på bluebox.se.

 

 

 

 

Den här häftapparaten finns i både lila, grönt och grått. Men varför inte slå till på en rejäl färgklick till skrivbordet?

 

 

Sladdar har en märklig föremåga att alltid trassla ihop sig. Att de flesta dessutom ser likadana ut bäddar för missförstånd. Undvik att rycka ut kollegans sladd med hjälp av den färgglada produkten CableID.

 

 

 

 

 

LÄS MER:


6 smarta appar för jobbet

Mycket att göra? Få en mobil sekreterare, håll koll på kunden och kom ihåg kemtvätten.

» Här är 6 appar som gör ditt liv lite enklare

 

 

 

4 tips – så fixar du ordning i kaoset

När att-göra-listan blir längre i stället för att krympa är det dags att styra upp jobbstrukturen.

» Struktören Davids 4 bästa ordnings-tips