6 tips för ett enklare liv
1 Aug 2018 kl: 00:00

6 tips för ett enklare liv

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med mobiloperatören hallon

En bättre väckarklocka?

Har du svårt att komma upp på morgonen och sover igenom alarmet? Placera då mobilen i ett tomt glas och vips har du ett surroundsystem med en öronbedövande väckningssignal som garanterat får dig att hoppa ur sängen.

Rengör ditt silver – enkelt och billigt

Silversmycken blir lätt smutsiga och missfärgade. Att lämna in dem till en silversmed för rengöring är både dyrt och tidskrävande. Rengör dem i stället genom att hälla kokande vatten i en skål, addera sedan en matsked vardera av bikarbonat och salt, lägg i dina smycken och täck med aluminiumfolie. Låt stå ett par minuter. Plocka sedan upp smyckena och diska dem lätt för hand. Resultatet blir rena och fräscha silversmycken för en billig och enkel peng!

Gillar du när saker är enkelt? Det gör hallon också –  ingen bindningstid, inga fakturor och alltid fast pris.

Skriv “har gjort-listor”

Eftersom vi lever i en stressig tid får vi ofta tipset att skriva “att göra-listor” för att få kontroll på läget. Men om det är stressen du vill råda bot på är “har gjort-listor” ett utmärkt tips för att se vad du faktiskt har åstadkommit. Ett riktigt “klapp på axeln-lifehack” helt enkelt.

Rena sneakers på ett kick

För att få dina sneakers att se ut som nya är det bara att spraya hushållsavfettning på skorna och slänga in dem i maskinen på 30 grader. När du tar ut dem är de som nya!

Trött på felaktig autocorrect i din Iphone?

För vanliga felskrivningar som “piss” i stället för “puss” till exempel, är det bara att lägga in “textersättning” under tangentbordsinställningar på din Iphone. Vips så slipper du detta irritationsmoment!

Förvara nycklar och mobil i en solkrämsbehållare

För att undvika att ficktjuvar lägger vantarna på dina värdesaker finns ett enkelt knep att ta till när du är på stranden – tvätta ur en använd solkrämstub och använd som förvaring av värdesaker. Ett perfekt sätt att lura tjuven!


Hallon är mobiloperatören som gillar när saker är enkelt – ingen bindningstid, inga fakturor och alltid fast pris. Gillar du inte heller krångel? Signa upp dig på ett abonnemang här!

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med mobiloperatören hallon