6 serier som peppar dig i karriären
12 Mar 2018 kl: 00:00

6 serier som peppar
dig i karriären

Sponsrad artikel i samarbete med mobiloperatören hallon.

1. När du vill fly verkligheten: Vår tid är nu

I en av SVT:s största dramasatsningar någonsin tar vi oss till Stockholm 1945 och följer familjen Löwander som driver restaurangen Djurgårdskällaren. Se deras moraliska tvivel, maktspel och unkna värderingar och gläd dig åt att du bara behöver bevittna det hela på avstånd.

2. När du vill visa att du uppskattar dina kollegor: The Office

Du måste inte gå så långt som till att gifta dig med dina kollegor för att visa att du gillar dem, men teambuildingen på Dunder-Mifflin är en inspiration av rang. Gör ett kontorsmästerskap, ge företaget en egen radiojingel eller åk till ishallen och träna skridskoåkning med chefen.

via GIPHY

3. När du behöver vässa armbågarna: Rederiet

Underskatta aldrig SVT:s 90-tal! Du kanske inte behöver lägga din dyrbara tid på alla 318 avsnitt, men Sveriges mest välkända TV-serie ger dig en utmärkt inblick i stora koncerner, ägarbyten och personalpolitik. Se och lär av Dahléns – eller Remmer Line om du är mer av en gambler.

Maxa serieskörden – skaffa hallon med extra mycket surf här!

4. När du vill få bolaget att växa: Girlboss

Netflix-serien Girlboss är inspirerad av historien om Sophia Amoruso som grundade Nasty Gal. Vi följer Sophia som börjar sälja kläder på eBay hemifrån och så småningom bygger upp ett vintage-imperium. Se hur Nasty Gal går från hobby till superbusiness och känn att du själv kan gå precis lika långt.

via GIPHY

5. När du behöver se att alla kämpar: Ung och lovande

Framgångssagor i all ära, ibland behöver du en paus från solskenshistorierna för att istället påminnas om att alla börjar någonstans. Vänd dig då till norska Ung & lovande, som kretsar kring tre kvinnor som vill göra karriär inom media och underhållning. Standup-föreställningar med uteblivna skratt, bokförläggare som inte vill skriva kontrakt och scenskolor som tackar nej – det händer alla.

6. När du behöver kreativa idéer: Mad Men

Det finns många anledningar till att historien om Sterling-Cooper håller år efter år. Scenografin och kläderna sveper med dig till 60-talets Manhattan där reklamarna jobbar hårt för att få genomslag för kampanjer långt innan ord som ”viral succé” och ”klickfiske” var uppfunna.

via GIPHY

För att underlätta streamandet ingår just nu 50 GB extra data när du blir kund hos hallon. Maxa serieskörden och signa upp dig här!

Sponsrad artikel i samarbete med mobiloperatören hallon.