5 smarta shoppingtips inför Black Friday
26 Nov 2015 kl: 00:00

5 smarta shoppingtips inför Black Friday

Detta är en sponsrad artikel.

Do your research

Vad vill du ha? Om du till exempel ska köpa en dator, läs på internet eller ställ frågor till din tekniska vän om olika datorer du är intresserad av och deras egenskaper. Var säker på att du köper något för att det är rätt för dig och inte bara för att det är billigt.

Budget, budget, budget

Tillhör du typen som handlar för mycket i ren shoppingeufori och sedan drabbas av ångesten inför att kolla bankkontot? Hjälp dig själv genom att ha en realistisk budget, så slipper du ångesten. Lagom är bäst.

Köp bara sånt du behöver

Köp inte något bara för att det är på rea. Det är viktigt att balansera det man vill ha i relation till det man behöver. Lättare sagt än gjort, vi vet, men försök!

Handla på nätet i stället för i butik

Du som inte gillar att kramas med främlingar tänker kanske att Black Friday inte är något för dig. Fel, fel, fel! Du behöver inte ens lämna soffan och ta på dig byxor för att kunna fynda. Här på internet finns som bekant allt, och det gäller även Black Friday.

Gå på din magkänsla

Har du hittat något som känns rätt, kör på det. Att få råd från andra är bra, men i slutändan är det du som ska använda det du köper. Strunta i din dryga kompis som tycker att det är ”så mycket smidigare med en lätt laptop” om du vill ha en tung gaming dator.

blk_fri_native

Black Friday med HP!