5 peppiga intervju-poddar
9 Jun 2016 kl: 00:00

5 peppiga intervju-poddar

Chefredaktören Martina Bonnier, artisten Silvana Imam och Yollibox-grundarna Sofie Stenmark och Victoria Carlsson. Det är några av de drivna och framgångsrika kvinnor som hittills har intervjuats i inspirations- och karriärpodcasten Drivet. Drivet startades av Los Angeles-baserade Josefin Eriksson och Nina Lund, som spelar in avsnitten över Skype med hjälp av sitt team. Samtalsämnena i intervjuerna är allt från utbildning och entreprenörskap till utbrändhet. Syftet är att uppmuntra, stötta och vägleda människor i karriären och att inspirera fler till att våga satsa på de yrken de brinner för. Intressant, smart och peppigt!

Fler inspirerande intervjupoddar

Framgångspodden

Alexander Pärleros träffar Sveriges mest framgångsrika personer: entreprenörer, artister och idrottsprofiler. Bland de senaste intervjuade personerna finns festfixaren Micael Bindefeld och föreläsaren Mia Törnblom.

Konversation

Ett samtal mellan två av vår tids ledande kreativa röster inom konst, teater, litteratur, film, musik och media. I det senaste avsnittet möts Björn Olsson, producent och låtskrivare, och Rasmus Arvidsson, Avantgardets sångare.

Metrojobb

Ett samtal om jobb och karriär med två spännande, inspirerande och framgångsrika personer. I det senaste avsnittet intervjuas Reza ”Mad Dog” Madadi och Niklas Bäckström, båda MMA-fighters, om att jobba med sin passion.

Värvet

Långkörare, i poddmått mätt, där Kristoffer Triumf möter en gäst i veckanoch en ganska lång intervju brukar uppstå. Bland de senast intervjuade personerna finns musikern Veronica Maggio och journalisten Johanna Frändén.