Framtidsnoja? Bli medlem på Shortcut så hjälper vi dig med karriären!
16 Jul 2021 kl: 00:00

Framtidsnoja? Bli medlem på Shortcut så hjälper vi dig med karriären!

Är du student eller i början av din karriär? Behöver hjälp att förbereda eller kickstarta ditt arbetsliv? Vi vet hur svårt det kan vara, och vilken ångest det kan innebära att inte veta varken ut eller in när det kommer till ens egen framtid. Som medlem på Shortcut finns vi alltid här för dig likt en klippa i stormen med hjälp, tips och erbjudanden!

Det går snabbt & det är helt gratis

Först och främst, och kanske det allra bästa – att vara medlem på Shortcut är helt och hållet gratis. Det tar under en minut att registrera sig som medlem hos oss, och då får du alltså tillgång till alla förmåner utan att betala en krona. Du väljer dessutom själv om du vill lägga till papperstidningen eller vårat nyhetsbrev!

Hjälp med ditt CV

Något av det svåraste för studenter och unga i karriären är att skapa ett attraktivt CV. Äldre personer med en bredare erfarenhet kan luta sig tillbaka mot sina meriter, medan du som ung och mindre erfaren måste framhäva dig på innovativa sätt som gör att arbetsgivare lägger märke till dig. Här kommer vi in och hjälper dig! Vi ger tips på hur du skaffar ett snyggt, unikt och professionellt CV, inte bara enligt en standardmall du hittar på Arbetsförmedlingen eller i Word. Vi hjälper dig också med vilket innehåll du ska ha med – kanske är inte ‘timanställd barnvakt år 2011’ jätterelevant för din framtida karriär. Vi visar dig vilka meriter som är värda att highlighta, och vilka som ska bort!

Personlighetstester

Något som verkligen boomat inom rekryteringsbranschen de senaste åren är att använda sig av personlighetstester. Att göra dessa själv visar också hur du kan framhäva din personlighet i ditt CV och i ditt personliga brev. Genom att bli medlem på Shortcut får du idag tillgång till vårt vetenskapligt baserade personlighetstest, där du kan ta del av vilka av dina egenskaper som är starkare och vilka som är svagare. Till hösten kommer vi även att inkludera ett bredare utbud av olika personlighetstester, så att du får en bredare inblick och fler perspektiv på vad som gör just dig unik på arbetsmarknaden.

Karriärstips

Vad ska man egentligen bli när man blir stor? Detta är en fråga som surrar runt i huvudet på oss alla, och ofta ganska högt upp i åldern. Vi hjälper dig självklart på vägen. Som medlem får du tillgång till låst material och tester som ger dig en hint om vilken bransch du ska arbeta i, vad du ska plugga för att nå dit och vad du kan förvänta dig för lön. Vi delar också med oss av karriärshacks – exempelvis hur du löneförhandlar på bästa sätt, vad du ska säga och inte säga under en arbetsintervju och hur du snabbt kan stiga inom företaget du jobbar på.

Erbjudanden och rabatter från samarbetspartners

Livet som student eller young professional är ibland lite ekonomiskt pressat. Som medlem hos oss får du tillgång till erbjudanden och rabatter från våra samarbetspartners, allt för att göra ditt liv lite enklare. Säg hejdå till konstiga rabatter på fiskoljor och stödstrumpor – våra erbjudanden är skräddarsydda för dig som ung yrkesutövare eller student: vi garanterar att de kommer att vara relevanta just för dig. 

Personligt nyhetsbrev

Är alla nyhetsbrev tråkiga och opersonliga? Nej, nej, nej, inte vårat! Vi på Shortcut tar del av den information du angett när du registrerat dig som medlem och skräddarsyr nyhetsbrevet utefter det, så att du får tillgång till innehåll och artiklar som passar dig. Vår största inspiration är våra läsare, vi älskar att prata med er personligen och ta del av era förslag på innehåll. På så sätt säkerställer vi att det vi skriver om alltid ligger i linje med våra läsares intressen. Varje vecka kan du dessutom vara med och tävla i vårt rafflande quiz – som har olika upplägg och teman varje gång. 

Detta låter väl alldeles för bra för att vara sant? Var lugn – det är sant! Inga konstigheter och inget strul, vi finns alltid här för dig med en hjälpande hand. Registrera dig idag på vår hemsida och känn framtidsångesten försvinna!