Poddar att lyssna på i sommar
Din livsstil 11 Jun 2024 kl: 08:33

Poddar att lyssna på i sommar

I behov av en ny podd? Redaktionen har samlat sina favoriter att avnjuta, vare sig du sitter vid poolen eller tunnelbanan.

Säljpodden
Vässa dina kunskaper och inspireras av Säljpodden. Podden drivs av Säljarnas Riksförbund och riktar sig mot säljare, säljchefer, marknadsförare och företagare. Vi tycker det är viktigt att vila när vi är lediga, men för oss riktigt hungriga är det alltid givande med en dos underhållande kunskap och inspiration. Perfekt för dig som vill toppa säljlistorna på jobbet i höst!

Finns på: Dem flesta podd-appar

Fallen jag aldrig glömmer
Hasse Aro känner vi kanske mest igen från Efterlyst. Efter att ha rapporterat om brott i 30 år kan vi nu avnjuta Hasses mörka stämmor i hörlurarna. Fallen jag aldrig glömmer är perfekt för er true crime-konnässörer, där vi får höra Hasse berätta om brottsfall, och just nu finns flera färska sommaravsnitt att hugga tänderna i.

Finns på: Podplay

Sommar i P1
Är en lista på sommarpoddar komplett utan det klassiska sommarpratet? Vi har redan hunnit lyssna på Josef Fares snacka om spelutveckling, alpinstjärnan Sara Hector om framgång och motgång, och inte minst Jacob De Geers spännande prat om hans resa som entreprenör. I sitt sommarprat lyfter Jacob de misstag han gjort på vägen, någonting han menar entreprenörer inte alltid väljer att lyfta. Ett väldigt inspirerande avsnitt för alla er entreprenörer därute.

Finns på: Dem flesta podd-appar

Rättegångspodden

För den som fascineras av juridik och rättsfall är Rättegångspodden ett måste. Podden presenterar autentiska rättegångar och fördjupar sig i både uppmärksammade och mindre kända fall. Genom att lyssna på inspelningar från rättegångar och kompletterande berättelser får du en unik inblick i det svenska rättssystemet. För dig som vill förstå mer om rättsprocesser och de mänskliga berättelserna bakom dem.

Finns på: PodMe och de flesta podd-appar

Kropp & Själ

Vill du förstå mer om hur kropp och psyke hänger ihop? Då är Kropp & Själ perfekt för dig. Programmet tar upp aktuella och viktiga frågor om hälsa, medicin, psykologi och livsstil. Genom att blanda intervjuer med experter och personliga berättelser erbjuder podden både kunskap och reflektion. Perfekt för dig som vill förbättra ditt välmående och få nya insikter om kropp och själ.

Finns på: Sveriges Radio och de flesta podd-appar