Poddar att lyssna på i sommar
Din livsstil 19 Jul 2022 kl: 08:33

Poddar att lyssna på i sommar

I behov av en ny podd? Redaktionen har samlat sina favoriter att avnjuta, vare sig du sitter vid poolen eller tunnelbanan.

Säljpodden
Vässa dina kunskaper och inspireras av Säljpodden. Podden drivs av Säljarnas Riksförbund och riktar sig mot säljare, säljchefer, marknadsförare och företagare. Vi tycker det är viktigt att vila när vi är lediga, men för oss riktigt hungriga är det alltid givande med en dos underhållande kunskap och inspiration. Perfekt för dig som vill toppa säljlistorna på jobbet i höst!

Finns på: Dem flesta podd-appar

Fallen jag aldrig glömmer
Hasse Aro känner vi kanske mest igen från Efterlyst. Efter att ha rapporterat om brott i 30 år kan vi nu avnjuta Hasses mörka stämmor i hörlurarna. Fallen jag aldrig glömmer är perfekt för er true crime-konnässörer, där vi får höra Hasse berätta om brottsfall, och just nu finns flera färska sommaravsnitt att hugga tänderna i.

Finns på: Podplay

Hälsogåtan
Blir du också förvirrad av alla konstanta hälsotrender, undersökningar om vad som är nyttigt eller inte, och känner att du behöver lite svar på tal kring frågan om hälsa? Läkare och epidemiolog Anders Wallensten bjuder in intressanta gäster i sin podcast Hälsofrågan. Precis som boken med samma namn tacklar Anders frågan om hälsa från alltifrån ett evolutionärt och vetenskapligt perspektiv, med sin långa arbetslivserfarenhet i ryggen. Något för dig som vill ta tag i hälsan till höst?

Finns på: Dem flesta podd-appar

Sommar i P1
Är en lista på sommarpoddar komplett utan det klassiska sommarpratet? Vi har redan hunnit lyssna på Josef Fares snacka om spelutveckling, alpinstjärnan Sara Hector om framgång och motgång, och inte minst Jacob De Geers spännande prat om hans resa som entreprenör. I sitt sommarprat lyfter Jacob de misstag han gjort på vägen, någonting han menar entreprenörer inte alltid väljer att lyfta. Ett väldigt inspirerande avsnitt för alla er entreprenörer därute.

Finns på: Dem flesta podd-appar

Snacka snyggt
Retorikens kraft kan hjälpa dig i fler situationer än du kanske inser, och nu kan du bli en retorik-mästare med Elaine Eksvärd. Vare sig det handlar om hur du ska föra dig på en löneförhandling, hålla en presentation eller avsluta en vänskapsrelation ger Elaine svar på tal. Med sin utbildning och långa erfarenhet inom retorik är du i goda händer i en podd med fokus på att göra dig bättre på att snacka snyggt. Vi lovar att dina kollegor kommer häpna över hur snyggt du lärt dig snacka om du plötsligt börjar ta din retorik på allvar.

Finns på: Dem flesta podd-appar