18 Mar 2024 kl: 17:18

Backofficepersonal - Hero - Stockholm

Vill du bli headhuntad?

Om jobbet

Om Hero och vårt engagemang

Våra kunder och konsulter väljer oss för att vi håller vad vi lovar och är genuint intresserade av att göra hållbara matchningar som gynnar alla parter. Vi brinner för vårt uppdrag och är både rådgivande och konsultativa i våra kundmöten, allt för att säkerställa att rätt person hamnar på rätt plats och att bidra med ett mervärde till vår målgrupp. Våra största styrkor är långsiktigt fokus, hög kvalité på service och snabb återkoppling gentemot våra kunder, konsulter och kandidater. Vi är specialister på bemanning, interim och rekrytering inom kompetensområden som Ekonomi, Administration, HR, Marknad, IT och Teknik samt Kundservice och våra rekryterare levererar med stor känsla för kvalitet och service.

Men, vi är också mycket mer än bara ett rekryterings- och bemanningsföretag – Vi bryr oss om vår omvärld och vi sätter människan i centrum. Vi kallar det för att ”jobba med hjärtat”. Vi har tidigare skänkt över 500. 000 SEK till olika välgörenhetsprojekt och skänker alltid minst en krona vidare från varje arbetad konsulttimme.

Vi tror på att skapa förutsättningar för våra kunder och konsulter att finna verktyg för att kunna skapa en tillvaro av balans, engagemang och hälsa. Det innebär att våra konsulter bland annat får en digital utbildning i holistisk hälsa, tillgång till digitala anonyma terapeutiska samtal samt ett friskvårdsbidrag på 5000 kronor. Vi har kollektivavtal, fasta månadslöner och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega.

Bli Headhuntad

Vi på Hero arbetar mycket uppsökande i våra rekryteringsprocesser och använder oss av vårt eget nätverk, externa databaser samt LinkedIn. Vi är måna om hantverket rekrytering och matchning på riktigt för våra kandidater och kunder. Vi öppnar därför upp en möjlighet för dig att öka dina chanser att också bli headhuntad av våra fantastiskt pricksäkra rekryterare och ligga steget för ditt nästa drömjobb! Hur ska du gå till väga för att utöka dina möjligheter:

– Skicka in ditt CV

– Berätta för oss vad som är viktigt för dig på nästkommande arbetsplats

– Vilka roller är du intresserad av att bli kontaktad gällande?

Om processen:

Detta är en spontanansökan för att bli öka dina möjligheter att bli headhuntad. Om och när vi hittar en potentiellt lämplig tjänst och matchning, så kommer vi att höra av oss till dig för avstämning. För sedvanlig återkoppling, uppföljning, frågor kring våra övriga aktiva processer och annonser samt ansökningar hänvisar vi till ansvarig rekryterare specifikt för den tjänsten.

Vad väntar du på? Öka dina möjligheter att bli headhuntad redan idag genom att klicka på ansök!

Ansök här