22 Mar 2024 kl: 11:16

VD-sekreterare - Vi Rekryterar.nu - Stockholm

VD-assistent / kontorschef – vikariat – Stockholm

Om jobbet

Vi söker nu efter en VD assistent och kontorschef till vår kund som finns belägen i Stockholm stad. Tjänsten är ett vikariat på ca 12 månader med start i april.

I rollen som VD Assistent / kontorschef kommer du att supportera VD i hans dagliga arbete med allt som gör att hans dagar fungerar så optimalt som möjligt. Här kommer du att få arbeta proaktivt i en central och viktig roll.

Dagarna kommer att variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

– Förbereda och administrera kring ledningsgruppsmöten

– Ansvara över till VDs mail och kalender

– Ansvara för mötesbokning och resor

– Leda och ansvara för mindre projekt i bolaget

– Proaktivt sammanfatta viktig information till VD och ledning

– Ansvara för kontoret

Vem är du?

Vi söker dig som känner dig helt trygg i rollen som VD-assistent eller Executive Assistant och har jobbat i rollen under flera år. Du behöver också gilla att arbeta i en snabbrörlig miljö och vara van att hantera årshjulet för ledningsgruppen.

Som person ser vi att du är självgående, strukturerad och har en hög integritet. Du uppskattar att arbeta proaktivt, lösningsorienterat och du har alltid en hög kvalitet i din leverans. Du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa hållbara relationer. Du känner dig trygg i hela Officepaketet och är flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Uppdraget startar under april månad och är visstidsanställning på 100%

Ansökan

Känner du igen dig själv i ovan beskrivning och finns tillgänglig för nytt uppdrag under april så tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Intervjuer sker löpande och tillsättning sker när vi hittat rätt person.

Ansök här