18 Mar 2024 kl: 17:11
Teknisk Backoffice Agent sökes

Backofficepersonal - We Quest - Stockholm

Teknisk Backoffice Agent sökes

OM FÖRETAGET

We Quest söker nu en teknisk backoffice agent till Amtele Communication i Kungens Kurva. Bolaget är generalagent inom RF & Mikrovåg samt testlösningar för tele och datanät. Amtele har funnits sedan 1960-talet och är leverantör till företag inom telekommunikation, försvar, rymd samt flygindustrin. Deras leverantörer utmärker sig genom att vara teknikledare inom sitt område och finns representerade världen över. Bolaget har haft en årlig tillväxt på 10-15 % årligen och tillhör den stora och framgångsrika företagsgruppen KAMIC.

OM ROLLEN

I rollen som teknisk backoffice agent så kommer du vara navet på Amtele och supporta säljarna med kontakt mot leverantörer, göra offerter, lägga upp artiklar och hjälpa till med tekniska frågor m.m. Här får du chansen att komma in i ett tryggt och starkt växande bolag där du kan växa in och utvecklas på sikt. Din roll kommer vara varierande och du kommer att vara organisationens fäste som får allt att fungera.

VEM SÖKER VI

I denna roll så letar vi efter en noggrann, strukturerad och gärna utåtriktad person. Att du har ett tekniskt intresse är en förutsättning för rollen och på sikt så finns möjlighet att växa in i bolaget och övergå till andra roller. Har du erfarenhet av fiberinstallation så är det ett plus.

Språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är även meriterande om du har någon typ av teknisk utbildning i bagaget på gymnasial- eller högskolenivå. Har du erfarenhet av CRM-systemet Pyramid så är det ett plus.

VAD ERBJUDER VI

Du kliver in i ett familjärt företag med en positiv attityd som värnar om en bra företagskultur med gemensamma lunchpromenader, fredagsfrukostar och roliga kick-offs. Ledord för Amtele är engagemang, hälsa, kompetens, samarbete och leverans. Här har du stora möjligheter att utvecklas inom bolaget och gå vidare till andra roller. Vidare så erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till årsbonus som innefattar hela bolaget.

Ansökan & Lön

Jobbtyp: Heltid

Plats: Stockholm

Lön: Fastlön + Möjligt årsbonus

Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.

Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Teknik, Backoffice, Noggrannhet, Struktur, RF & Mikrovåg, Utvecklingsmöjligheter.

KOD: AMT

Ansök här