27 Feb 2024 kl: 15:30

Stockholm - spontanansökan biträdande jurist - Advokatfirman Lindahl - Stockholm

Stockholm – spontanansökan biträdande jurist

Om jobbet
Hittar du ingen utannonserad tjänst som matchar din kompetens så är du välkommen med en spontanansökan till denna annons. Du som är juriststudent kan söka till studentpoolen via denna annons.

Lindahls Stockholmskontor befinner sig just nu i en kraftig tillväxtresa. Vi har en stark lag- och framåtanda där vår true partnership-modell bidrar till en god arbetsmiljö och sammanhållning på kontoret, samtidigt som det motverkar vassa armbågar.

Om oss

Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer, med ett fullserviceerbjudande och kontor i sex av Sveriges största städer. Våra klienter ligger i framkant inom sina respektive områden och kräver detsamma av oss som rådgivare.

Som jurister är vi på Lindahl hängivna vårt uppdrag och våra uppdragsgivare. I enlighet med vårt motto no nonsense strävar vi efter att alltid ge rak och tydlig rådgivning. Det respektfulla, uppriktiga och omsorgsfulla bemötandet ska genomsyra vårt arbete på alla plan, internt såväl som externt. Vi verkar för en mänsklig och fördomsfri kultur där organisationen är platt, dörrarna öppna och det är högt i tak. Vi är övertygade om att en advokatbyrå mår bra av mångfald.

För att trivas hos oss är du kvalitetsmedveten, kommunikativ och prestigelös samt intresserad av människor, relationer och affärer. Du har goda akademiska meriter och ett genuint intresse för affärsjuridiken.

Ansök nedan

För att skicka in din ansökan fyller du i formuläret nedan. Till din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, ett personligt brev samt dina betyg från juristprogrammet.

Ansök här

För allmänna frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att mejla oss på rekryteringSTM@lindahl.se