17 Feb 2023 kl: 08:57
Vi väntar på just DIN spontanansökan!

Array - Jobtip - Göteborg

Göteborg Marknadsföringskampanj

Vi väntar på just DIN spontanansökan!

Vi väntar på just DIN spontanansökan!


Vi listar alla våra lediga tjänster här. Finns där ingen tjänst som matchar dina unika talanger och intressen? Misströsta inte, vi vill ändå höra från dig! Jobtip växer och utvecklas varje dag och därför håller vi alltid ögon och öron öppna för nya kollegor.

Om vi har behov av att rekrytera till en position där din kompetens och bakgrund passar kommer vi att höra av oss. Nya skickliga stjärnor vill vi alltid skapa plats för! 🌟 Scrolla ner för att skicka in din ansökan!Vill du veta mer om oss?


Jobtip är ett av nordens mest framstående HR-techbolag med kontor i Göteborg, Oslo, Gdansk och Cleveland. Vi skapar de absoluta bästa förutsättningarna för kunder att hitta sina nästa medarbetare på sociala medier. Vill du veta mer om hur vi gör detta? Spana in vår hemsida här.Göteborgs i särklass bästa arbetsplats!

Mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från Domkyrkan hittar du Jobtips kontor! Vi tror på mångfald av människor med olika bakgrund och erfarenheter. Om du trivs på jobbet så blir hela livet roligare. Vi jobbar därför mycket för sammanhållningen och bjuder på fredagsfrukost, AWs och diverse kickoffer under året.Korta beslutsvägar

Vi tror på att utveckling sker tillsammans och allas åsikter är viktiga. Har du en bra idé och tanke på genomförande? Kul, vi kör! (oftast, kommer du med tanken att bygga ett kontor på planeten Mars kanske det inte är helt genomförbart, men du fattar nog grejen)


Personlig och professionell utveckling.

Om du får utveckla det du är bra på och tycker om så blir det en positiv spiral för både dig och företaget. Vi uppmuntrar utveckling och nya idéer. Tillsammans blir vi bättre.