28 Maj 2024 kl: 16:20
Skandia söker Privatrådgivare

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare - Amendo - Göteborg

Skandia söker Privatrådgivare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning Som rådgivare på enheten Rådgivning Online kommer du att jobba inriktat med investering- och pensionsrådgivning. Då Skandia värdesätter kvalitativ rådgivning med syfte att generera de nöjdaste kunderna på marknaden behöver du ha en god förmåga att lyssna in kundernas behov samt att du har genuint intresse för ekonomi och pension. Det man kommer önska av dig i tjänsten är bland annat att:

  • Ge rådgivning till kunderna i sparande, pension och försäkring.
  • Vägleda kunderna till att definiera sina framtidsmål för pension och sparande.
  • Göra heltäckande nuläges- och behovsanalyser av kundernas situation kopplat till pension och sparande.
  • Analysera Skandias breda och kvalitativa produktutbud och rekommendera lösningar utifrån kundens behov.
  • Dokumentera dina rekommendationer och din föreslagna handlingsplan med kvalitet i fokus.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är ödmjuk, värdesätter hög kvalité och som är lösningsorienterad. Du har ett genuint intresse av människor, ekonomi och försäljning samt är ansvarstagande och har en förmåga att arbeta strukturerat mot utmanande mål.

Prestigelös är ditt förnamn, teamspelare ditt mellannamn och personligt engagemang ditt efternamn. Hamnar du vid ett vägskäl tar du alltid, helt naturligt fram det bästa alternativet som gagnar kunderna.

Du är även expert på att uttrycka dig på ett pedagogiskt och enkelt sätt så att alla Skandias kunder får en bra kundupplevelse. Det är meriterande om du redan har en Swedsec-licens eller InsureSec och har några års erfarenhet av bank eller liknande inom försäljning och service.

Om företaget

Du kommer vara en del i ett team som består av rådgivare med härlig gemenskap. Skandia sitter i renoverade lokaler på Skandias Göteborgskontor vid Heden.

Som medarbetare på Skandia erbjuds du fina förmåner – som bland annat friskvårdsbidrag, personalrabatt bolån och lunchtillägg. För att ge dig bästa förutsättningar kommer du få en gedigen försäkringsutbildning på Skandiaskolan under dina första månader i företaget.

Eftersom vi tycker att det är viktigt att utgå från kundperspektivet och kundresan tror Skandia även på ett nära samarbete och erfarenhetsutbyte över organisationsgränserna. Arbetstiderna är mestadels dagtid, viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontaktI denna rekrytering samarbetar Skandia med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment Manager Emelie Nordblad på emelie.nordblad@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpandeoch tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här