16 Apr 2024 kl: 15:10
SERVICEINRIKTAD EKONOMIASSISTENT TILL GERNANDT & DANIELSSON

Ekonomiassistent - Resultat i Sverige AB - Stockholm

SERVICEINRIKTAD EKONOMIASSISTENT TILL GERNANDT & DANIELSSON

Om jobbet

Är du en Ekonomiassistent som trivs i en bred roll med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor? Vi söker en trygg och serviceinriktad Ekonomiassistent till Gernandt & Danielsson – en av Sveriges ledande advokatbyråer.

Du kommer att ingå i ett team som präglas av samarbete, ödmjukhet och en hel del skratt. Låter det som en passande roll för dig? Då kan det vara dig vi söker!

Om företaget

”Gernandt & Danielsson är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom svensk och internationell affärsjuridik med huvudsaklig inriktning mot transaktionsrelaterad juridik, finansiella tjänster och tvistlösning. Vi hjälper våra klienter när de står inför sina största utmaningar och för det krävs ambitiösa människor i alla led, som levererar rådgivning och service av högsta kvalitet. 

Vår kultur präglas av samarbete och att tillsammans göra det omöjliga möjligt och idag är vi totalt ca 150 anställda, varav ca 80 är jurister, som sitter i fina lokaler på Hamngatan 2 i Stockholm. Affärsverksamheten på Gernandt & Danielsson vilar på en kompetent och effektiv supportorganisation och du kommer att arbeta med drivna, ambitiösa kollegor. Arbetsplatsen månar om sina anställda och erbjuder ett generöst förmånspaket. Det anordnas regelbundet frukostar, fika, after works, träningstillfällen och andra interna aktiviteter och vartannat år åker hela byrån på en gemensam konferensresa.”

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent hos Gernandt & Danielsson kommer du att ingå i ekonomiteamet på 4 personer. I ditt dagliga arbete kommer du att ha mycket kontakt med kollegor internt på bolaget. 

Dina arbetsuppgifter kommer främst att innefatta:

• Upprätta fakturor

• Kund- och leverantörsreskontra

• Avstämning av balanskonton

• Utläggshantering

• Upprättande av provisionsavräkningar 

Din profil

För att vara rätt i rollen som Ekonomiassistent söker vi dig som har flera års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter och god kännedom om de ekonomiska flödena. 

Vi söker en kommunikativ, positiv och framåt person som trivs i en roll med många kontaktytor. Teamet du kommer att tillhöra präglas av samarbete, engagemang och har ett lösningsorienterat fokus. Vi ser därför gärna att du själv är flexibel, prestigelös och har lätt för att prioritera och anpassa dig efter de uppgifter som kan tillkomma under arbetsdagen. 

I arbetstoppar behåller du lugnet och kan strukturera upp ditt egna arbete och driva det framåt. Du ser ekonomiavdelningen som en servicefunktion där din flexibilitet, prestigelöshet och samarbetsförmåga kommer att spela en viktig roll. Vi söker dig som trivs med att arbeta heltid från kontoret och som vill vara med och bidra till en härlig gemenskap på arbetsplatsen.

Framgångsfaktorer

• Praktisk erfarenhet av ekonomiarbete

• Serviceinriktad, stresstålig och kommunikativ

• Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid, 100%

PLACERING: Stockholm

LÖN: Enligt överenskommelse

KONTAKT: Gabriella Urban

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-04-30

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat har hand om rekryteringsprocessen men där du blir direkt anställd hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsterna ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella, 073 – 311 68 62.

Ange referens 8481 i din ansökan

Ansök här