18 Mar 2024 kl: 17:32
Serviceavtalsadministratör till finansbolag i Södertälje

Backofficepersonal - Starfinder - Södertälje

Serviceavtalsadministratör till finansbolag i Södertälje

Om jobbet

Till vårt framstående kundföretag inom finans och leasing, till avdelningen Service Operations söker vi nu en kundserviceinriktad administratör för serviceavtal.

Arbetsuppgifter

Service Operations är uppdelat i fyra team med olika ansvarsområden. Det dagliga arbetet består av administration, kundservice och support till våra serviceavtalskunder. Avdelningen tar hand om den administrativa hanteringen av serviceavtal och relaterade tjänster, från uppstart till avslut av avtal och eventuella förändringar som kan uppstå däremellan. De handlägger förlängningar, överlåtelser, kontraktsändringar, fellistor, back-loghantering m.m.

Service Operations ansvarar dessutom för granskning av service- och verkstadsfakturor som tillhör våra serviceavtalskunder. Avdelningen granskar även testprotokoll som våra återförsäljare upprättar när en leasingbil ska returneras samt administrationen i de fall där våra kunder råkar ut för en skada på sin leasingbil.

Din profil

– Du som söker bör ha erfarenhet av administrativa roller sedan innan, med fördel ifrån bilbranschen.

– Meriterande är erfarenhet av rollen som servicerådgivare/kundmottagare.

– Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system.

– Vi söker dig som har en mycket god känsla för service och med inställningen att alltid se lösningar.

– Du talar och skriver obehindrat på svenska.

– B-körkort är ett stort plus, men inget krav.

Detta är en tjänst på heltid, med start omgående. Arbetstiderna är förlagda kontorstid måndag- fredag. Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Catrin Fjellström, 070-074 40 18. Mer information om tjänsten och kundföretaget ges vid en eventuell intervju.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen. Välkommen med din ansökan!

Ansök här