16 Maj 2024 kl: 10:58
Senior tekniker till familjärt IT-bolag

CENTRIC - CENTRIC - Mölndal

Senior tekniker till familjärt IT-bolag

Om jobbet

Vill du vara en del av ett familjärt IT-bolag med högt i tak? Vill du arbeta med intressanta kunder och få möjlighet att arbeta brett med olika typer av IT-lösningar? Då kan detta vara något för dig! Vi söker en senior tekniker som är redo att ta sig an en bredd av olika tekniska utmaningar. Här kommer du att spela en central roll i vår kunds kärnverksamhet och samarbeta med både kollegor och kunder för att säkerställa smidiga, effektiva och driftssäkra IT-system. Du kommer att vara en del av ett växande företag med kontor i Mölndal och med kunder i Göteborgsområdet.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. 

Arbetsuppgifter

Ingen dag är den andra lik och här blir din förmåga att hantera komplexa tekniska utmaningar avgörande för kundens fortsatta framgång. 

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kan exempelvis bestå av att: 

– Lösa generella IT-supportfrågor, serverdrift, nätverk, brandväggar, hantera Office 365-tjänster och bidra till utvecklingen av kundens supporthantering

– Leda och strukturera upp arbetsflödet internt, delegera ansvar och se till att uppgifter blir lösta

– Agera teknisk konsult ute hos kund och hjälpa kunden med IT-lösningar, drift och underhåll

– Säkerställa säkra och högpresterande IT-miljöer med hjälp av företagets smarta molnlösningar

Till din hjälp har du dina kompetenta och erfarna kollegor som tillsammans arbetar för att lösa kundens problem.

Din profil och kvalifikationen

– Tidigare erfarenhet av en teknisk konsultroll eller motsvarande

– Kunskap i Office 365, användarstöd, nätverk, brandväggar och support

– God kommunikativ förmåga och vana att jobba självständigt

– Körkort

– Svenska och engelska

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har en egen motor. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Vi går igenom ansökningar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Linda  Åkesson

+46 734 159 351

Linda.Akesson@centric.eu

Ange referens 156640628 i din ansökan

Ansök här