16 Apr 2024 kl: 15:16
Redovisningsassistent Västerås

Redovisningsassistent - Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås AB - Västerås

Redovisningsassistent Västerås

Om jobbet

Vill du bli en del av vårt team?

Vi är en liten redovisning och revisionsbyrå med lokaler i centrala Västerås. Vår personal är självklart vår viktigaste resurs. Följaktligen ställer vi mycket höga krav på vår personal och detta gäller inte endast utbildningskrav utan även bemötandet av våra kunder. Vi erbjuder alla våra anställda en chans att utbilda sig vidare. Vi är auktoriserad redovisnings- och revisionsbyrå via FAR och fortbildar oss enligt FARs uppsatta utbildningskrav.

Vi är en modern revisionsbyrå som tar det extra steget för våra klienter, varje klient skall känna sig väl omhändertagen och alltid erhålla såväl kompetent och professionell hjälp som ett trevligt bemötande.

Vi utför redovisnings- och revisionstjänster till mindre och medelstora företag med höga krav på service och kvalitet. Vi utför alla inom branschen förekommande uppdrag samt arbetar objektivt, oberoende och med integritet.

Vi söker både dig som är nyexaminerad på högskolan eller yrkesprogram samt dig som har erfarenhet inom Redovisningsbranschen.

Vill du arbeta och utvecklas på en liten byrå och jobba på bredden med bokföring, lön, bokslut, årsredovisning, deklarationer samt administration.

Känner du stort engagemang och intresse för redovisning, ta egna initiativ och utveckla din yrkeskompetens. Vi söker dig som är ambitiös, ansvarsfull, noggrann samt stresstålig. Kunskap inom Capego och Fortnox är meriterande.

Kontakta oss omgående genom att skicka din skriftliga ansökan med meritförteckning via mejl till:

caroline@lundqvist-rev.se