16 Apr 2024 kl: 15:02
Redovisningsassistent / Office Manager

Ekonomiassistent - Elcykelpunkten AB - Stockholm

Redovisningsassistent / Office Manager

Om jobbet

Elcykelpunkten är en ledande aktör inom elcykelbranschen och fokuserar på att erbjuda högkvalitativa elcyklar, tillbehör och outdoor kläder. Vi strävar efter att skapa en framtid där elcykling är en självklar och hållbar del av människors liv. 

Till vårt huvudkontor behöver vi förstärka vårt team med en ny spännande roll där du både får möjlighet att utveckla din redovisningskompetens samt vara spindeln i nätet på vårt nya härliga kontor. Vi söker efter dig som både gillar siffror och ordning och reda men som också trivs i en social roll där du blir ansvarig för trivsel och drift av vårt nya fina kontor. Rollen är en delad roll där fördelningen kommer att vara ca 75% redovisning och ekonomirelaterade uppgifter och 25% av rollen kommer att vara kopplat till vårt kontor och HR-admin. På vårt huvudkontor sitter ca 30 personer.

Ansvarsområden:

Redovisningsassistent

 • Löpande bokföring och bankavstämning

 • Leverantörs- och kundreskontra

 • Kundmail gällande ekonomifrågor

Office Manager

 • Behjälplig med planering av events så som kick off, AW, sommarfest, födelsedagsfiranden, julbord osv

 • Inköp till kontoret (kontorsmaterial, telefoner, datorer, frukost, frukt osv)

 • Hantering av nycklar och larm för kontoret framför allt vid nyanställningar

 • Diverse personaladmin så som att registrera och avregistrera anställda som slutar och börjar i våra personalrelaterade system, skapa och godkänna arbetsgivarintyg till avslutade medarbetare via Fortnox och Arbetsgivarintyg.nu mm

Kvalifikationer:

 • Grundläggande bokföringskunskaper

 • Minst 1-2 års erfarenhet av redovisning/bokföring, alternativt relevant utbildning.

 • Fördel om du tidigare arbetat i Fortnox och något HR-system (vi arbetar i Huma). 

 • Ett plus, men ej krav, om du har erfarenhet av lönehantering

Som person tror vi att du är:

 • En prestigelös glädjespridare som vill bidra till vår härliga stämning

 • Duktig på att kommunicera, både i tal och skrift

 • förmåga att kunna driva flera olika uppgifter parallellt

 • Gillar ordning och reda och struktur samt är noggrann

 • Service-minded och hjälpsam

 • Glad och positiv men samtidigt med en hög integritet

Vi är ett snabbväxande scale-up bolag med snabba beslutsvägar och en härlig familjär känsla. Vi sitter i nya lokaler i Sthlm01, Hammarby Sjöstad/Gullmarsplan. 

Tillträde: Snarast med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Låter ovan som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Elcykelpunkten

Vi är dedikerade till att främja hållbar transport och en hälsosam livsstil genom försäljning av elcyklar. Med en stark position inom branschen har vi tre huvudfokus som driver vår verksamhet.

E-handel

Elcykelpunkten har en framstående e-handelsnärvaro där vi erbjuder ett brett sortiment av elcyklar och tillbehör. På vår webbplats kan du utforska olika modeller, jämföra funktioner och priser samt enkelt beställa din elcykel med valmöjlighet för hemleverans eller butiksupphämtning. E-handel utgör en central del av vår affärsmodell och gör det möjligt för kunder i hela Sverige att smidigt köpa elcyklar.

Franchisedrivna butiker

Med vårt nätverk av franchisedrivna butiker i hela landet får våra kunder möjlighet att testa och uppleva olika elcykelmodeller innan de tar beslutet. Här kan du också dra nytta av personlig rådgivning och service från kunniga säljare. Franchisebutikerna är en viktig del av vår strävan att erbjuda en professionell och personlig kundupplevelse.

Förmånscyklar

Vårt systerbolag GreenBenefits är nära samarbetande med oss och erbjuder förmånscyklar till företag och organisationer. Anställda har möjlighet att dra nytta av skatteförmåner och rabatterade priser på cyklar genom GreenBenefits. Detta främjar användningen av elcyklar som ett hållbart och hälsofrämjande transportalternativ och är en mycket uppskattad förmån av anställda.

Elcykelpunkten är en mångsidig organisation som kombinerar e-handel, fysiska butiker och förmånscyklar för att främja användningen av elcyklar som ett hållbart och hälsosamt alternativ. Vårt åtagande att göra elcyklar mer tillgängliga och attraktiva är en viktig del av vår strategi och bidrar till en grönare och mer hälsosam framtid.

Ansök här