21 Maj 2024 kl: 17:12

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare - Länsförsäkringar Skaraborg - Skövde

Rådgivare företagsförsäkring

Om jobbet

Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker nu en engagerad Rådgivare som kommer att spela en viktig roll i att hjälpa företagare i Skaraborg med deras försäkringsbehov. Som Rådgivare kommer du att ha förtroendet att guida våra kunder till rätt försäkringslösning för deras specifika verksamhet.

Om jobbet

Vi erbjuder dig en för i branschen unik möjlighet att jobba i ett kundägt lokalt bolag med ett komplett kunderbjudande under samma tak. Vi har ett tydligt fokus, att växa med nöjda och lojala helkunder.  Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att ta emot ärenden från våra företagskunder via telefon och digitala kanaler. Du kommer aktivt bearbeta både nya och befintliga kunder samt arbeta med våra fordons- och sakförsäkringar för företag, samt våra hälsoprodukter. Dessutom kommer du att boka in och genomföra personliga möten via telefon eller digitalt.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett eget driv och vill ta hand om våra företagskunder i Skaraborg. Du är bra på att lyssna och förstå kundernas behov för att kunna skapa goda relationer. Du motiveras av att prestera och arbeta mot uppsatta mål, och du är inte rädd för att ta egna initiativ. Eftersom våra kunder kommer från olika branscher är det viktigt att du är nyfiken och intresserad av hur olika verksamheter fungerar. Din förmåga att samverka och skapa goda relationer med kunder såväl som kollegor är en viktig framgångsfaktor för att lyckas i rollen. Du är van vid att använda digitala verktyg och är noggrann och strukturerad för att kunna följa dagens regelverk.

Om du är redo att ta på dig denna spännande roll och hjälpa företagare i Skaraborg med deras försäkringsbehov, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan redan idag!  

Om oss

Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.

För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information

Rerkryterande chef: Rikard Bogren 0500-77 70 05

Personalrepresentant: Karin Sunnliden 0500-77 70 70

Ange referens 6617-42510376 i din ansökan

Ansök här