28 Maj 2024 kl: 16:17

Försäkringsspecialist - SJR in Sweden AB - Stockholm

Pensionsspecialist med gedigen försäkringserfarenhet

Om jobbet

SJR tillsätter nu en Pensionsspecalist till FörsäkringsGirot. Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt (Uppsägningstid 2-3 månader fungerar) med anställning hos SJR där du kommer arbeta som uthyrd konsult till FörsäkringsGirot under en period om 6 månader inledningsvis. Därefter är tanken en direktanställning hos FörsäkringsGirot. 

Trivs du i en miljö där verksamheten fokuserar på högsta möjliga kundvärde och ständigt säkerställer kundens, medarbetarens och företagets utveckling? Vill du ha en arbetsgivare som värdesätter samarbete, är proaktiv och professionell? Vill du vara en viktig del av en familjär atmosfär och en prestigelös kultur? Var då med och bidra till FörsäkringsGirots högkvalitativa leveranser som säkerställer en av de viktigaste uppgifter en arbetsgivare har, att medarbetarnas pensioner ska bli rätt.

Om tjänsten

Som Pensionsspecialist ansvarar du för on-boarding och effektiv administrationsprocess av försäkringar och pensioner för våra kundföretag. Du arbetar med olika typer av kundärenden som bland annat berör betalningar, premier, kollektivavtal, pensioner, löner och så mycket mer. Just nu är FörsäkringsGirot i en fas som präglas av utveckling och digitalisering, och dem arbetar ständigt med att skapa bättre och mer kostnadseffektiva lösningar för sina kunder. Därför är det avgörande att du har ett stort systemintresse och att du gillar att utveckla processer som förenklar och samtidigt kvalitetssäkrar administrationen.

I rollen som Pensionsspecalist bidrar ditt trevliga bemötande och din sociala kompetens till ökad kundnöjdhet. Dina kollegor på Pensionsservice består av fantastiska specialister och generalister som alla vill trivas tillsammans, må bra och säkerställa nöjda kunder. FörsäkringsGirot har ett stort och fint kontor mitt i Stockholm city där dem umgås, arbetar, utvecklas och har kul tillsammans. Deras policy ger också stor flexibilitet vad gäller hemarbete.

Personliga egenskaper

Du är en driven och nyfiken person med skinn på näsan och du är van att leda dig själv. Tack vare ditt trevliga sätt och din kommunikativa förmåga har du lätt att bygga goda relationer och du gillar verkligen att utveckla och hjälpa såväl kunder som kollegor.  Du har bred systemvana samt ett teknik/systemintresse och goda erfarenheter som Excel-användare.

Du har hög social kompetens och ett nyfiket och tillmötesgående förhållningssätt. Du har en kommunikativ förmåga med mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande.

Vad erbjuder vi

Vi som jobbar på FörsäkringsGirot trivs verkligen här. Hos oss ges ständigt möjlighet till utveckling och att få vara med och påverka. FörsäkringsGirot har ett stort och fint kontor mitt i Stockholm city där vi umgås, arbetar, utvecklas och har kul tillsammans. Vår policy ger också stor flexibilitet vad gäller hemarbete.

Om företaget

Försäkringsgirot är ett marknadsledande försäkringsbolag som ägs gemensamt av Länsförsäkringar, SEB Pension och Försäkring, Skandia och SPP. Försäkringsgirot består av engagerade och kompetenta medarbetare som varje dag arbetar med att erbjuda flexibla lösningar inom försäkringar till sina kunder.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2024-06-20. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som stöttar dig i din utveckling.

Ange referens 407 i din ansökan

Ansök här