8 Apr 2024 kl: 16:14
Paralegals och Juristassistenter för kommande uppdrag

Juristassistent/Paralegal - Jurek Rekrytering & Bemanning AB - Stockholm

Paralegals och Juristassistenter för kommande uppdrag

Om jobbet

Just nu finns det en ökad efterfrågan av Paralegals och Juristassistenter från våra kunder. Vår kundkrets verkar inom alla branscher, nationellt och internationellt. Vi söker dig som vill arbeta som Paralegal/Juristassistent och vill bredda din kompetens inom juridik och administration.

För att trivas i rollen som Paralegal/Juristassistent har du ett stort intresse för juridik och administration. Du behöver vara en driven person men ett starkt kvalitetsfokus. Du är lyhörd mot din omgivning samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har ett öga för detaljer och kan vid en stressad situation prioritera rätt arbetsuppgifter och fatta egna beslut. Du behöver trivas i högpresterande och föränderliga arbetsmiljöer och du har höga ambitioner på kvalitativt arbete. Som Paralegal/Juristassistent har du god vana att arbeta i Officepaketet och talar samt skriver obehindrat på svenska och engelska.

Är du en driven person som är intresserad av juridik och administrativt arbete? Tveka inte på att ansöka idag!

Vad erbjuder vi?

Vi på Jurek Business Support erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du får möjlighet att utvecklas inom juridik och administrativt arbete. Vi månar om dig som konsult och ar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter. Självklart kommer du också ha en dedikerad kontaktperson hos oss på Jurek, som finns där som bollplank och stöd. Du kan själv välja om du vill samarbeta med oss som underkonsult eller föredrar en anställning hos oss – där vi förstås erbjuder kollektivavtal.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Hedda Grenlöv på hedda.grenlov@jurek.se

När du registrerar dina uppgifter nedan hamnar du i vårt nätverk av konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag.

Ansök här