18 Mar 2024 kl: 17:16

Backofficepersonal - Hero - Stockholm

Norsktalande – Customer Service Agent

Om jobbet

Vi på Hero söker nu för kunds räkning en norsktalande Customer Service Agent. Är du en förtroendeingivande person som älskar att arbeta med människor och har en fallenhet för detektivarbete? Du kommer att vara bryggan mellan problem och lösning så om ovan stämmer in på dig, då är detta en position vi vill att du söker!

Exempel på arbetsuppgifter

– Ta emot inkommande samtal och mejl

– Ärende- och orderhantering

– Reklamations- och returhantering

– Fakturering och avtalshantering

– Administrera kunder och ärenden i diverse affärs- och CRMsystem

– Övrig administration i officepaketet

Om dig

För att trivas i en roll inom kundservice så tror vi att du är en person som trivs med att arbeta med mycket kundkontakt över telefon och mail. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad samt brinner för att leverera kundnöjdhet och service i världsklass. Vidare är du en lösningsorienterad, initiativtagande och driven person som trivs med att arbeta självgående såväl som i grupp.

Kvalifikationer

– God telefon- och datorvana

– Flytande i Norska, både i tal och skrift

– Erfarenhet av kundtjänst och administration

Arbetstider, tillträde och omfattning

Arbetstiderna är under måndag till fredag, kontorstider. Vi tillsätter denna typ av roll regelbundet och vi ser gärna att du är tillgänglig på kort varsel då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till kund.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Erik Blom på erik.blom@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

We are heart working”

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Ansök här