18 Mar 2024 kl: 17:09

Backofficepersonal - Wrknest - Stockholm

NOC-Tekniker sökes för heltidstjänst i Stockholm 🤩

Om jobbet

Om tjänsten

– Som en del av vårt Network Operation Center-team blir du en nyckelspelare i att övervaka och säkerställa drift av nätverksutrustning, servrar och tjänster. Ditt uppdrag blir att identifiera och lösa incidenter, och vid behov eskalera dem för snabb åtgärd. Du kommer också att arbeta med ärendehantering, registrera incidenter och återkoppla till våra kunder och beställare.

– Detta är ett konsultuppdrag via Wrknest med möjlighet till överrekrytering

Dina framtida arbetsuppgifter

– Du kommer att utföra omstarter, hantera processer och servrar enligt specifikation, och fungera som en viktig länk mellan kund, beställare och driftsteamet.

Vi söker dig som har

– Bred teknisk kompetens inom Windows och UNIX/Linux.

– Grundläggande kunskaper inom serverapplikationer (t.ex. Microsoft Exchange, SQL Server, Azure, Citrix).

– Grundläggande nätverkskunskaper.

– Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser det som meriterande

– Erfarenhet av serverhårdvara.

– Erfarenhet av IT-leveranser och drift.

– Processorienterat och metodiskt arbetssätt (ITIL).

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är Självgående, samarbetsförmåga och kommunikatör. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Januari 2024

Plats: Stockholm

Omfattning: Initialt sex månader

Anställningsform: Konsult via Wrknest

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på  www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .