16 Maj 2024 kl: 11:07
Nätverkstekniker

Finanskonsult - CENTRIC - Kommun: Malmö

Nätverkstekniker

Om jobbet

Har du goda kunskaper och tidigare arbetslivserfarenhet inom nätverk och vill arbeta i en ansvarsfull roll med duktiga kollegor? Då är det dig vi söker till detta omgående uppdrag hos en av våra kunder i Skåne.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker arbetar du med komplexa arbetsuppgifter, antingen inhouse eller ute hos kund. Ditt arbete kommer främst bestå av:

– Managering av ett större Cisco Enterprise nätverk

– Ansvar för IT-infrastruktur

– Drifta, supportera och utveckla kundens nätverk

– Övervakning av nätverk och utrustning

– Dokumentation och rapporteringar

Din profil och kvalifikationen

För att lyckas i rollen som nätverkstekniker bör du ha:

– Examen inom IT/nätverk

– Minst 2 års arbetslivserfarenhet i rollen som nätverkstekniker

– Erfarenhet av komplexa Ciscomiljör

– Cisco CCNA-certifiering

Tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Ansökningar behandlas löpande så registrera gärna din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Carolina  Jonsson

+46 734159385

Carolina.Jonsson@centric.eu

Ange referens 157924607 i din ansökan

Ansök här