8 Apr 2024 kl: 16:16
Juristassistent till branschorganisation i centrala Stockholm

Juristassistent/Paralegal - Jurek Rekrytering & Bemanning AB - Stockholm

Juristassistent till branschorganisation i centrala Stockholm

Om jobbet

Nu söker vi en lösningsorienterad juristassistent som trivs i en roll med många kontakter! Brinner du för service och support och vill vara med i händelsernas centrum? Är du tillgänglig omgående och är erfaren, noggrann och ambitiös? Då har vi rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

Vi söker sig som är tillgänglig omgående och som har möjlighet att kliva in direkt hos vår kund som är placerad i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta i ett större team och stötta både Chefsjurist och och Avdelningschef. Du kommer även att arbeta i en supporterande och stöttande funktion för hela avdelningen och arbeta med bland annat ekonomiadministration, processmaterial, protokollföring, avtalshantering och projektplanering. 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av rollen som Juristassistent eller Executive Assistant. Vi ser att du är nyfiken, driven och lösningsorienterad och brinner för att arbeta i en koordinerande och supporterande funktion. Du tycker om att arbeta som spindeln i nätet och agera bollplank för dina chefer och medarbetare. För att lyckas i rollen bör du vara kommunikativ, självgående och kunna agera kravställare vid behov.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start via Jurek Talents. För rätt person finns det möjlighet att bli överrekryterad till kund. Om du är intresserad, tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om uppdraget är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se

Ansök här