27 Feb 2024 kl: 15:20
Jurist praktikant

Jurist praktikant - Idébanken HR Sverige AB - Stockholm

Jurist praktikant

Om jobbet

Vårt koncernföretag, IBG Group, är en partner till entreprenörer och företagare i många branscher och segment för Startup, små- och medelstora företag.

Idébanken Juristbyrå AB har många samarbetspartner som även erbjuder tjänster och lösningar till våra kunder. Vi söker efter tre kategorier jurister till vårt företag. En företagsjurist och en affärsjurist med ekonomi kunnig samt en jurist med administrativa arbetsuppgifter

Du tränar på att arbeta operativt och självständigt med att driva bland annat egna förhandlingar inom olika rättsområden, att ge juridisk rådgivning och vara ett rättsstöd till våra kunder.

Kravprofil

Idébanken Juristbyrå AB söker dig som har examen från YH-paralegalutbildning eller universitet i Sverige. Du behärskar professionell svenska och engelska i tal och skrift.

Din roll

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår jurist avdelning. Du har förhandlingsvana, juridisk upphandlingskompetens och processerfarenhet.

Det är merit att du har bra rättskunskap och erfarenhet att arbeta inom förvaltningsprocess och allemansrätt inklusive skadeståndsrätt, associationsrätt, arbetsrätt, och fastighetsrätt.

Idébanken Juristbyrå AB ser dig som vill hjälpa företag att utvecklas och börsnoteras. Vi erbjuder stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Sista ansökningsdatum är den 31 mars 2024. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mejla din ansökan till ibggroup.se2023@gmail.com

Ange referens Jurist Praktikant i din ansökan