18 Mar 2024 kl: 17:27

Backofficepersonal - Capega - Stockholm

Junior fondadministratör till Storbank

Om jobbet

Vi söker en entusiastisk och engagerad junior fondadministratör till vår kund som är en av de ledande storbankerna i Stockholm. Hos banken får du chansen att utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö.

Vi önskar komma i kontakt med dig som vill arbeta som konsult och som kan och vill fylla en viktig roll under en föräldraledighetsperiod med start mars 2023 t om juni 2025. Vi värdesätter samarbete, positiv inställning och proaktivitet. Du bör ha 1-3 års erfarenhet inom tillgångsförvaltning, och även om förhandskunskap om fondverksamhet och NAV-processen är en fördel, är det inget krav.

Kompetenskrav & erfarenhet

– 1-3 års erfarenhet inom tillgångsförvaltning

– Förståelse för fondverksamhet

– Strukturerad, detaljorienterad och positiv

– Akademisk examen inom finans, redovisning, ekonomi eller liknande

– Flytande i både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Ansökan & kontakt

Ansök gärna per omgående då vi kommer att presentera kandidater löpande till vår kund. Vi ser fram emot din ansökan!

Vid eventuella frågor om tjänsten kontaktar du Magnus Holmqvist på magnus.holmqvist@capega.se

Om Capega

Capega är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i centrala Stockholm. Vi är specialiserade på interimslösningar och rekrytering inom ekonomi, fastighet, bank, finans & försäkring. Som helhetsleverantör hjälper vi er att tillsätta tjänster på alla nivåer med rätt kompetens. Läs mer om oss på www.capega.se (http://www.capega.se/) och ta en första kontakt.

Konsult hos Capega

Som konsult hos Capega blir du en del av ett personligt bolag som med bred kompetens och stort nätverk ger dig rätt förutsättning att utvecklas inom din yrkesroll. Då vi värdesätter dig och dina kvalifikationer är det viktigt för oss att du trivs som vår konsult. Du får en engagerad konsultchef som känner till din bransch väl och du erbjuds goda anställningsvillkor med friskvårdbidrag och tjänstepension.

För mer information om nya tjänster, följ oss på  LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/76341207/admin/) eller håll utkik på www.capega.se (http://www.capega.se/)