16 Maj 2024 kl: 11:27
IAM-specialister inom olika nivåer

Finanskonsult - CENTRIC - Linköping

IAM-specialister inom olika nivåer

Om jobbet

Till ett uppdrag hos en kund inom försvarsmakten i Linköping söker vi er som vill ta chansen att bli en del av ett banbrytande team inom Identity and Access Management! Vi letar efter entusiastiska individer som vill vara med och forma framtidens säkerhetslösningar.

Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.

Arbetsuppgifter

Vi bygger ett team som spänner över hela spektrat från nyfikna nybörjare till djupt erfarna specialister, alla med ett gemensamt mål: att förvalta, utveckla och säkerställa robusta Identity and Access Management-system. Från att finjustera befintliga system till att banbryta med nya lösningar, kommer ditt arbete att vara kritiskt för att hålla våra klienters digitala identiteter säkra och tillgängliga.

Arbetsuppgifterna inkluderar:

– Systemförvaltning: Övervaka och underhålla IAM-system för optimal prestanda och säkerhet

– Problemhantering: Identifiera och lösa problem relaterade till system och säkerhet

– Uppdateringar och Förbättringar: Genomföra systemuppdateringar och bidra till kontinuerliga förbättringar av IAM-processerna

– Användaradministration: Hantera användaridentiteter och åtkomst, säkerställa rättigheter och behörigheter

Din profil och kvalifikationen

Vi söker individer som delar vår passion för teknik och säkerhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär, har vi en roll för dig att växa in och göra skillnad. Idealiskt är du en flexibel och initiativrik person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och är beredd att ta sig an utmaningar.

Teamkomposition som efterfrågas:

– Två medelnivå specialister (4-8 års erfarenhet): Erfarenhet av att arbeta med IAM-lösningar, kapabla att ta ett större ansvar och leda delprojekt.

– Två seniora specialister (9+ års erfarenhet): Djupgående expertis inom IAM, med omfattande kunskaper om strategi, ledning och teknisk innovation. Varav en ska kunna ta ansvar och leda teamet.

Profil och kvalifikationer som efterfrågas:

– Erfarenhet av IAM som tjänst/funktion: Erfarenhet av att arbeta med IAM-lösningar, särskilt inom områdena IGA (Identity Governance and Administration) verktyg såsom Microsoft Identity Manager, One Identity m.fl.

– Tekniska kunskaper: Stark kompetens inom Powershell, serverinfrastruktur, SQL, Azure, samt förståelse för katalogtjänster som Active Directory, LDAP, SAML, OAuth, OIDC, Single Sign-On och Federation.

– Systemadministration: Erfarenhet av systemadministration för Idman, inklusive underhållsuppgifter som uppgraderingar och patchar.

– Problemhantering: Förmåga att effektivt hantera incidenter, buggar och att arbeta enligt sprintlistor för agilt arbete.

Uppdraget omfattas av försvarssekretess vilket sätter kvar på arbete på plats fem dagar i veckan. Säkerhetsprövningssamtal och bakgrundskontroll kommer att genomföras. Svenskt medborgarskap är ett krav.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss

Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Adam  Ahlberg

+46734159373

Adam.Ahlberg@centric.eu

Ange referens 158628997 i din ansökan

Ansök här